zondag 13 november 2016


Op 10 november is Hayley 7 jaar geworden! Jeetje 7! Nog maar 3 jaar en dan is ze alweer een tiener. Help! Maar goed ze is nu nog een heerlijke jonge meid die dol is op alles dat roze is, poezen en Lego.

Afgelopen donderdag was ze dus echt jarig. Die dag moest ze gewoon naar school. En ze moest nog even geduld hebben wat betreft haar cadeaus. Wij vieren namelijk haar verjaardag in 2 delen, de dag dat ze jarig is en de dag van het feest. De dag van het feest krijgt ze altijd haar cadeaus. Dat hebben we altijd zo gedaan. Toen ze kleiner was besefte ze niet op welke dag ze echt jarig was en dus zeiden we op de dag van het feest dat ze jarig was. Maar nu is ze groter en weet ze dat natuurlijk wel. Maar ze gaat gewoon akkoord met de manier waarop we het vieren.

Donderdag hadden we wel een klein feestje. Na schooltijd kwamen haar beste vriendinnen spelen en mijn ouders kwamen ook nog op bezoek. In de ochtend hadden Hayden en ik samen een taart gemaakt zodat we in de middag voor Hayley konden zingen en samen taart konden eten. Ze straalde van oor tot oor. Het was een simpel en klein gebaar, maar ze vond het zo leuk!

Vanmorgen mocht ze dan eindelijk haar pakjes open maken. Ze is heel erg geduldig geweest, maar ze kon niet meer wachten en om 06:30 stond ze dan ook al naast mijn bed.

De cadeaus stonden beneden klaar en dus mocht ze alles lekker gaan open scheuren. Van ons heeft ze Lego Elves gekregen, een tablet, Piny Pon, een tablethoes en een knuffel gekregen. Ik heb lang moeten nadenken over de cadeaus. Uiteindelijk heb ik gekozen voor dingen die ze echt super graag wilde hebben zoals de dierenambulance van Piny Pon en een doos van Lego Elves. En de tablet is voor vermaak, maar ook voor haar ontwikkeling. Zo kunnen we verschillende apps downloaden zodat ze kan oefenen met lezen, schrijven en rekenen. Ik hoop dat ze er veel plezier aan gaat hebben. En die knuffel had ik bij toeval ontdekt bij een oude bekende op instagram. Hayley is dol op poezen en eenhoorns en de knuffel was ook nog mega goedkoop. Dus dat was echt super!

In de middag kwam er gezellig wat visite. De kinderen hebben lekker met z'n allen gespeeld en de grote mensen zaten gewoon puur Hollands in een kringetje te kletsen en hapjes te eten.

Dit jaar had ik ook speciaal een taart voor Hayley laten maken. Een collega van mij doet dit als hobby en Hayley wilde dolgraag een poezentaart. Mijn collega heeft dus een super mooie taart voor haar gemaakt.

Hayley heeft een heerlijke dag gehad en is dolblij met al haar cadeaus. Ze heeft ook echt hele leuke dingen gekregen. Volgende week hebben we nog haar kinderfeestje en dan hebben we het weer gehad voor dit jaar!

2 opmerkingen:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!