zondag 20 november 2016

Dit weekend hadden we weer een super weekend, we gingen namelijk naar Het Mega Sint Spektakel in de Julianatoren. Het park was dit jaar voor het eerst afgehuurd door Party Piet Pablo voor dit speciale Spektakel op 19, 20 en 26 november. Het eerste weekend zit erop. Maar er zijn nog kaarten voor 26 november. Wil je er ook bij zijn? Bestel je kaarten dan hier.

Het hele park staat in het teken van Sinterklaas en zijn zwarte pieten. Er was dan ook zoveel te doen naast de attracties!

Het programma van Het Mega Sint Spektakel

Hieronder zie je het programmaboekje met alles wat je kunt doen en welke tijden.
Amerigo aaien

Wij zijn als eerste het paard van Sinterklaas; Amerigo gaan bekijken. Hij stond aan het begin van het park omringd door het hooi van Halloween. Dat paard heeft het weekend van zijn leven denk ik :). De kinderen vonden het paard prachtig om te zien. Het echte paard van Sinterklaas dat loopt op de daken is natuurlijk ook heel erg bijzonder!

Toen we verder liepen, kwamen we meteen een heleboel pieten tegen. De kinderen kregen handenvol met pepernoten en snoepjes en ook gingen de Pieten gezellig mee in attracties!Sinterklaas ontmoeten

Daarna gingen we naar het restaurant om Sinterklaas te ontmoeten. Daar was een speciale plek gemaakt met een prachtige stoel en Sinterklaas kwam feestelijk binnen. Je zag de kinderen meteen stralen. Hayden gaat niet zo snel met iemand op de foto, maar die man die al die cadeautjes geeft is toch wel heel erg bijzonder. Alle kinderen mochten met de Sint op de foto en maakten heel even snel een praatje met hem. Super leuk.

De Mega Sint Show

Om 13:00 uur bezochten we de Mega Sint Show in het Jul & Julia Theater. De show duurde ongeveer 50 minuten. Dat was heerlijk. Het was vrij koud en regenachtig buiten, dus een uurtje binnen zitten en genieten van de show was top.

In de show werd Party Piet Pablo gevangen genomen door de gemene Barend die ook graag een coole Piet wilde zijn. Gelukkig kwam alles goed en aan het einde kregen Party Piet Pablo en Love Piet eindelijk officieel verkering. Ondertussen werden er heel veel liedjes gezongen en werd er gedanst. En ja ik ken alle dansjes inmiddels dus deze fanatieke moeder danste lekker mee.Dansschool Show

Bij het podium, vlakbij de entree konden de kinderen dansles krijgen van Meisjes Piet.
Samen met meneer Kaasgaaf konden de kinderen dansen op de liedjes van Party Piet Pablo.
Meisjes Piet vertelde alle pasjes en daarna mochten de kinderen lekker los gaan op de muziek!
Kleuren voor Sinterklaas

Om even van de regen te ontsnappen gingen we naar de witte tent. Daar konden de kinderen kleuren voor Sinterklaas, maar ook was er een show met Jul en Julia. We kwamen precies op het goede moment binnen. Jul en Julia deden een prins- en prinsessenshow. De kinderen konden weer genieten van een optreden en gezellig mee dansen en zingen. En wat zag het podium er mooi uit!

De rest van tijd zijn we in attracties gegaan met de kinderen en hebben we gespeeld in de speeltuin. Ondanks het gure weer hebben de kinderen (en wij) ons prima vermaakt! Helaas moesten we om 16:00 uur alweer richting huis. Maar we kunnen terug kijken naar een super leuke dag. Het ontmoeten van Sinterklaas, de show en het gezelschap van alle Pieten, maakten de dag helemaal compleet. Maar niet alleen deze dag, het 'hele Sinterklaas-verhaal' kwam heel even dichtbij en dat is voor de kinderen toch heel erg magisch. We kunnen dan ook niet wachten totdat het pakjes avond is!

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!