woensdag 5 oktober 2016Dit jaar bezoeken we voor de derde keer Lego World. Voor de 16e keer is Lego World in de Jaarbeurs in Utrecht. En o wat is dat gaaf! Van 18 t/m 24 oktober kun je Lego World bezoeken en dus is dit het perfecte uitje voor in de herfstvakantie. De toegangsprijs van dit grootse Lego evenement is 19,50 p.p. en kinderen onder de 2 jaar zijn gratis.

3 Jaar geleden gingen we voor het eerst naar Lego World met de kinderen. Hayden was nog een baby en Hayley en peutertje. Toen al keken de kinderen hun ogen uit. Het leukste vonden we die keer het Lego circus en de hoek van Lego Duplo. Op die plek hebben de kinderen heel lang zitten bouwen. En Hayden was toen al gek op auto's, ook al kon hij nog niet zo goed zitten.

Vorig jaar was ons 2e bezoek aan Lego World. De kinderen waren 2 jaar ouder dan de eerste keer en de beurs was volgens mij wel 2 keer zo groot! Ik had Hayden op die leeftijd nog nooit zo zien stralen als die dag. Ik had bijna een tuigje nodig, want meneer rende van hot naar her. Zo geweldig vond hij het. Dagen erna heeft hij op YouTube nog filmpjes gekeken over Lego World. Hij had zo een fantastische dag, dat we gewoon zeker wisten, dat we dit jaar weer zouden gaan. We kijken er al een tijdje naar uit!


Dit jaar vinden er weer tal van leuke activiteiten plaats. Zo kunnen de kleinsten naar het Lego DUPLO gedeelte voor een Lego DUPLO show, de Lego Friends fans kunnen in een echte kermis attractie stappen en ook de Star Wars fans kunnen hun hart weer ophalen. Want dit jaar is er een unieke collectie te zien van alle Lego Star Wars figuren die ooit gemaakt zijn.

Daarnaast hebben de bezoekers van LEGO World dit jaar de eer om de allergrootste boot ooit gebouwd uit LEGO steentjes te komen bewonderen. Deze ferry boot is maar liefst 12 meter langen wordt speciaal voor LEGO World helemaal uit Denemarken gehaald. Als kers op de taart is er ook een hele bijzondere real size Porsche te bewonderen, welke voor de helft echt is, en voor de helft gebouwd uit LEGO steentjes!

Op zaterdag 22 oktober vindt ten slotte de grote finale van het NK LEGO stenen bouwen plaats, waarbij de winnaars een reis kunnen winnen naar LEGOLAND in Denemarken.

Uiteraard doen wij dit jaar een uitgebreid verslag van ons bezoek aan Lego World. Voor mijn blog, maar ook voor Broer en Zus TV!

Bestel HIER je kaarten voor Lego World 2016.


 

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!