woensdag 19 oktober 2016


Het is (hier) herfstvakantie!! Voor mijn gevoel is de zomervakantie nog maar net afgelopen. De tijd vliegt. Maar vakantie vinden wij nooit erg, want dan hebben we even wat meer tijd voor elkaar en gaan we altijd wel een dagje weg. Gisteren gingen we met de kinderen naar Familie pretpark Koningin Julianatoren. En momenteel staat het park helemaal in het teken van Halloween. Super gaaf.

De griezeltocht

Bijna het hele park is aangekleed met hooibalen en pompoenen. Ook lopen Heksje Julia en Spook Jul rond door het park en Hayley ging maar al te graag met ze op de foto. Aan het begin van het park staat een griezeldoolhof. Je moet in het doolhof op zoek naar de griezels en je krijgt van hen een letter. Dan ontstaat er een woord en met deze opdracht kun je een gaaf prijzenpakket winnen. Hayley en Hayden vonden het doolhof super spannend. We kwamen veel verschillende griezels tegen, zombies, grote spinnen, ratten en er hing een mistige rookwolk boven het doolhof. En ook hoorde je allemaal griezelige geluiden.

Ook konden de kinderen (en volwassenen) op de foto als monster (zie onderstaande foto's). Hartstikke griezelig en natuurlijk helemaal leuk om de perfecte griezelfoto te maken.


De griezelcatwalk

Wat super leuk was, was de griezelcatwalk. Deze was aan het einde van de middag. Alle kinderen die verkleed waren konden meedoen. Hayley was verkleed als zwarte kat en ze wilde dolgraag mee doen met de catwalk. De winnaar van de catwalk kreeg 2 gratis toegangskaartjes voor een volgende keer.

Shows

Er zijn 2 verschillende shows te zien in het Jul en Julia theater; de grote spookshow en Dolfje Weerwolfje. Wij hebben de shows niet bezocht vanwege een perspresentatie in het park, maar daar lees je volgende keer meer over.

Naast alle griezelactiviteiten zijn we ook nog in een heleboel attracties gegaan. Het was een topdag! Heb je nog geen plannen voor de herfstvakantie? Plan dan maar een dagje Julianatoren, want dit mag je niet missen!!

Hier nog een aantal foto's van onze middag in de Julianatoren. Het Halloween programma loopt nog t/m 30 oktober 2016.


0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!