zondag 23 oktober 2016


Afgelopen dinsdag waren we in de Julianatoren. Het park stond helemaal in het teken van Halloween en dat was echt super leuk. Maar we waren er niet alleen maar voor Halloween. Stiekem waren we er speciaal heengegaan voor de perspresentatie van Party Piet Pablo's nieuwe single en het Mega Sint Spektakel. Voor de kinderen had ik dat nog even geheim gehouden, dus die waren mega verrast!

De perspresentatie werd gehouden in het Jul en Julia theater. Via een speciale pers ingang konden we naar binnen en mochten we plaatsnemen vlakbij de tafel. De perspresentatie werd geopend door Mevrouw Suikerspin. En voor deze gelegenheid waren Party Piet Pablo en Love Piet speciaal naar Nederland gevlogen.

De nieuwe single "De Sinterklaas en Pietenjump"

De liedjes van Party Piet Pablo staan voornamelijk bekend als echt dansliedjes en ook de Sinterklaashit van dit jaar is een nummer om uit je dak op te gaan. "Dit keer gaan we jumpen!" riep Party Piet Pablo enthousiast door de zaal. Hij leerde de kinderen een stukje tekst en daarna werd de videoclip voor de allereerste keer vertoond. De hele zaal ging uit zijn dak. De kinderen stonden te springen en te dansen.


Het mega Sint Spektakel in de Julianatoren

Voor het eerst in de geschiedenis opent kinderpretpark Julianatoren haar deuren in de winter. Party Piet Pablo huurt het pretpark exclusief af om op 19,20 en 26 november het Mega Sint Spektakel plaats te laten vinden. Naast de attracties kunnen de kinderen genieten van De Mega Sint Show.

Op het park zijn enorm veel Pieten, mag je Amerigo aaien, kun je Sinterklaas in het echt ontmoeten en zijn er meet en greets met o.a. Party Piet Pablo en Love Piet. Tevens kun je naar de Pietendisco, de Dansschool show of haal je je eigen Pieten diploma.

De Julianatoren is deze dag exclusief voor de bezoekers van het Mega Sint Spektakel. Boek hier je kaarten voor deze dag: http://www.julianatoren.nl/mega-sint-show

En voor meer info over het Mega Sint Spektakel ga je naar http://www.hetmegasintspektakel.nl

Nieuwe single Love Piet en Party Piet Pablo "Pietenhart"

Ook zongen Party Piet Pablo en Love Piet samen voor het eerst hun nieuwe single samen: Pietenhart. Dit keer geen liefdeslied voor elkaar, maar om alle kinderen te bedanken voor alle mooie tekeningen en andere cadeautjes die ze krijgen elk jaar. Dit nummer is geschreven speciaal voor alle kinderen. Wat een lief gebaar. De single komt ongeveer over een week uit en het was natuurlijk super leuk dat ze hem alvast voor ons zongen!

Mini-serie

Speciaal voor dit spektakel is in samenwerking met de Julianatoren ook een mini-serie met Party Piet Pablo, Love Piet, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin ontwikkeld welke vanaf november te zien is op www.facebook.com/julianatoren

Video van de perspresentatie op Broer en Zus TV

Voor Broer en Zus TV maakten we ook nog een video van onze middag in de Julianatoren inclusief de perspresentatie met Party Piet Pablo. Als je meteen de perspresentatie wilt bekijken, spoel dan door naar 4:35 min.


Na de perspresentatie hadden we nog een exclusieve ontmoeting met Party Piet Pablo en Love Piet. De kinderen vonden het hartstikke spannend en Hayley wilde dolgraag met ze op de foto. Hayden wilde alleen maar mevrouw Suikerspin op de foto :) Hij is dol op snoep en ja zij heeft haar van suikerspin!

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!