zaterdag 3 september 2016

Vandaag zijn we weer naar één van onze favoriete attractieparken geweest van Nederland: De Julianatoren. Er is daar zo ontzettend veel te doen voor de kinderen. Aan 1 dag heb je eigenlijk gewoon niet genoeg. Maar we hebben echt weer een fantastische middag gehad.

Een middag vol plezier!

Om 10:00 uur ging het park open en wij kwamen rond 10:30 uur aan. Het park stroomde op dat moment al vrij vol, maar gelukkig merkte we niet veel van de drukte in het park. Er waren geen lange wachtrijen, dus dat was hartstikke fijn. En ook hadden we nog hartstikke mooi weer.

Bij binnenkomst moesten we erg lachen om de roze dinosaurus. Die was namelijk hel erg gek op de lange haren van Hayley. Ik vind het trouwens hartstikke stoer dat ze nu op de foto gaat met 'poppen', ze heeft er namelijk jarenlang hele erge angst voor gehad. Maar dat is eindelijk over! Nu Hayden nog...


Het Flintstone treintje is één van de favoriete attracties van Hayden. Hij staat vrijwel aan het begin van het park. Het is dus een mooi binnenkomst en een goede afsluiter.

Natuurlijk moest Hayden ook in de brandweerauto's en ook ging hij voor het eerst van zijn leven in de achtbaan. Toen we er een paar maanden geleden waren, toen was hij nog net niet groot genoeg. Hij baalde daar zo ontzettend van. Maar deze keer was hij groot genoeg! En tot mijn grote verbazing wilde hij super graag erin en hij vond het nog fantastisch ook. Ik vind hem stoer. Een jongetje van 3 jaar oud dat gewoon in een achtbaan durft, zo knap! En die achtbaan gaat best hard.


Fien & Teun 'Oma's verjaardag'

Om 15:00 uur bezochten we de show in het mooie nieuwe Jul & Julia Theater. Daar was de show van Fien & Teun, die ook wel bekend zijn van Telekids. Deze show is op 1 t/m 11, 16 t/m 18, 23 t/m 25 en 30 september 2016 te zien in het Jul & Julia Theater om 12:00 uur en om 15:00 uur. De show is bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen.

Fien & Teun ontvangen in hun brievenbus een kaartje met een uitnodiging voor oma’s verjaardag. Samen maken ze een cadeau voor oma; heerlijke appelmoes. Die kunnen ze dan lekker eten bij de patatjes die oma ze heeft beloofd. Teun leert ook zijn naam schrijven op een echte verjaardagskaart en gaan ze op zoek naar een vrolijk lied dat zij kunnen zingen op het verjaardagsfeest. De voorstelling duurt ongeveer 20 minuutjes en Fien & Teun zingen een aantal verschillende vrolijke liedjes en dansen op het podium.Nog meer plezier!

Hieronder nog een aantal leuke kiekjes van onze heerlijke middag in de Julianatoren.
Voorverkoop gezinsabonnement

Ben jij net zoals ons helemaal gek van de Julianatoren? Dan kun je nu een gezinsabonnement kopen. Met het gezinsabonnement geniet je gezin een heel seizoen lang van alle te gekke attracties, fantastische shows en grote evenementen van de Julianatoren. Momenteel is er een hele gave actie en kun je voor een te gekke prijs een heel seizoen met het hele gezin naar de Julianatoren. Klik hier voor alle informatie en voorwaarden.

Zie hier de video de we hebben gemaakt van de Julianatoren voor het YouTube kanaal van Hayley en Hayden.

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!