vrijdag 22 juli 2016


Het is zomervakantie! En ja leuk, maar de kinderen hebben al die weken thuis natuurlijk volop entertainment nodig. En wat is er nou leuker dan met het gezin een dagje naar een pretpark? Kort geleden zijn wij met de kinderen naar de Julianatoren geweest. Dat was echt ontzettend leuk! En deze vakantie is er vanaf 15 juli t/m 14 augustus een nieuwe show te zien met Fien en Teun in het theater van de Julianatoren. Een echte tip dus voor op de zomervakantieplanning.

Fien en Teun in de Julianatoren

Tijdens de AFAS Sprookjesweken in de Julianatoren kun je op zaterdag extra lang genieten. Het Apeldoornse pretpark is tijdens de Zomeravond tot 20 uur geopend. Naast extra lang plezier bieden zij extra entertainment.

Zaterdag 30 juli kun je o.a. naar de show van Fien & Teun (bekend van TV). Zaterdagavond zijn Fien & Teun twee keer te zien in hun eigen show in het Jul & Julia Theater. Tijdens hun vrolijke, 20 minuten durende voorstelling zingen Fien en Teun vrolijke liedjes over het leven op de boerderij.

Natuurlijk leren ze de kinderen ook veel over dieren en gezond eten en beleven ze leuke avonturen. En natuurlijk mogen de kinderen na afloop met Fien & Teun op de foto! AFAS Sprookjesweken Tijdens de AFAS Sprookjesweken ontmoet je al jouw favoriete sprookjesfiguren. Roodkapje, Assepoester, Doornroosje en vele andere bekende sprookjesfiguren worden vertolkt door bekende Nederlanders waaronder Sita en Maud Mulder.

Samen met Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin schitteren zij tot en met 14 augustus elke dag in maar liefst 6 shows. Iedere zaterdag tijdens de AFAS Sprookjesweken is het extra feest. Zo kun je meedoen op de Sprookjescatwalk, zingen Piano & Co de mooiste liedjes voor de bezoekers van de Julianatoen en geniet je van de Sprookjesafterparty.

Op iedere zaterdagavond is er een andere mini-musical van Fien & Teun (30 juli), Thomas de Stoomlocomotief (6 augustus) en Roodkapje (13 augustus). De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie vind je op www.julianatoren.nl

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!