zaterdag 30 juli 2016


In bad gaan, doen de kinderen thuis het liefste. Toen ik zwanger was van Hayden had mijn man speciaal een bad voor mij geplaatst, maar zelf zit ik er amper in. De kinderen vinden het heerlijk om samen in bad te spelen. En voor Hayden hebben we nu nieuw speelgoed speciaal voor in bad.

Blub Blub Bad watervriendjes van VTech

Waterpret blijft met afstand de grootste pret. Of het nu binnen, of in het badje buiten is. Goed nieuws voor alle kleine waterrastjes: de Blub Blub Bad vriendjes van VTech zijn in aantocht! Dat wordt badderen, spelen, zingen en leren tegelijk. Leuker kan het niet!

Neem de Blub Blub Bad Bootjes: Stijn Sleepboot, Ziggy Zeilboot en Sem Speedboot. Met hun liedjes, vrolijke melodietjes en knipperende gezichtjes maken ze een feestje van iedere badbeurt.
In de badkamer, het speelgoedbadje buiten of ernaast, want ze hebben wieltjes. Net zoals Chris Clownvis. Ziva Zeeleeuw en Klaas Krab, de Blub Blub Bad Zeedieren trouwens, die later dit seizoen geïntroduceerd worden. Voor alle kunstjes van de bootjes draaien Chris, Ziva en Klaas hun pootjes en vinnen niet om, ze zijn net zo veelzijdig en communicatief.

Spetterend wordt het op het Blub Blub Bad Avonturen Eiland, het speeleiland dat inclusief Zeno Zeeschilpad geleverd wordt. Hij mag de glijbaan af, wel 1000 keer. Of vaker. Of willen de andere Blub Blub Bad dieren of bootjes ook? Het kan, de leukste waterpet beleef je toch samen.

Stijn Sleepboot, Ziggy Zeilboot en Sem Speetboot zijn nu al verkrijgbaar in de winkels, de Blub Blub Bad Zeediertjes en het Avontureneiland worden vanaf september 2016 verkocht. 

Hayden ontving Stijn de Sleepboot en hij is er echt ontzettend blij mee. Met dit zomerse weer hoef je er natuurlijk niet alleen maar mee in bad te spelen. Hayden neemt het bootje gewoon mee naar buiten om ermee te spelen in zijn piratenboot gevuld met water. Maar ook heeft het bootje va VTecht wielen aan de onderkant, zodat er ook mee gespeeld kan worden zonder het water en je kindje het bootje kan laten rondrijden in de kamer.

Toen ik de afbeeldingen zag van de bootjes had ik wel gedacht dat ze een stuk groter zouden zijn. Maar met dit formaat past het bootje wel goed in een kinderhand. En het bootje blijft goed drijven.

Hayley en Hayden maakten voor het YouTube kanaal van Hayley ook een filmpje over Stijn Sleepboot.0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!