donderdag 16 juni 2016


Volgend schooljaar gaat Hayley naar groep 3. Eindelijk! "Ik ben echt toe aan groep 3 mama, ik wil leren lezen en schrijven." Fijn om te horen als je kindje dat zegt. Een jaar geleden was ze daar echt nog niet klaar voor, dus het is goed dat ze 2,5 jaar heeft 'gekleuterd' in plaats van 1,5 jaar.

Het hele kleuter zijn is er dan ook echt van af. Ze is nu echt een grote meid en steekt een stuk uit boven de kleine 4 jarige in haar klas. En bij grote meiden hoort geen rugzak hoor naar school, absoluut niet! Grote meiden hebben een 'zij-tas', volgens Hayley. Ze had er al 1tje, maar ik had haar beloofd dat ze voor het nieuwe schooljaar een nieuwe tas mocht uitzoeken.

Heel toevallig werden we kort geleden benaderd door de gave (web)winkel Duifhuizen om daar schooltassen uit te zoeken voor de kinderen. Hoe gaaf en toevallig is dat?! Hayley en ik doken dan ook al snel achter de pc om 2 leuke tassen uit te zoeken. Voor Hayley vonden we een tas van het merk Zebra Trends. Er waren heel veel leuke meiden- en jongens schooltassen van het merk. En daarom maakte ik met Hayley eerst een top 3. En uit die top 3 koos ze een favoriete tas. Anders was het heel moeilijk kiezen! Maar toch koos ze de tas, waarvan ik dacht dat ze die zou kiezen. Ik ken mijn dochter gewoon heel goed. Het werd een zilveren tas van Zebra Trends met een roze hart, strikje en een diamantje erop. Die tas is echt helemaal Hayley!


Ze is mega blij met haar nieuwe schooltas en daarmee heeft ze meteen afscheid genomen van al haar rugzakken. Behalve haar zwemtas en haar gymtas. Dit schooljaar duurt nog een aantal weken en dus gaat ze nieuwe tas al lekker mee naar school. Gave meidentas he?

Voor Hayden koos ik een stoere blauwe rugzak van het merk Vingino. Hij gaat pas volgend jaar echt naar school, maar hij kan zijn rugzak ook prima gebruiken voor naar de opvang of een dagje weg. Hij is ontzettend blij met zijn nieuwe tas!


Ben je nieuwsgierig geworden naar alle schooltassen van Duifhuizen. Check dan even de webshop! Of bezoek 1 van hun vele winkels.

1 opmerking:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!