vrijdag 8 april 2016


Nog iets minder dan een week en dan wordt Hayden 3 jaar oud. En ik heb wel weer zin in een feestje hoor! Op zijn verjaardag gaan we een middagje weg en de zondag erna vieren we echt het feestje. Voor zijn belevenis is hij dan de zondag jarig, want dan krijgt hij zijn cadeaus. Alleen heeft hij 1 cadeau al van ons gekregen en dat is zijn nieuwe bed. Een brandweerauto- bed.

Wegens de werkdrukte hebben we het bed net even iets eerder gegeven. We moesten een moment zoeken om het bed in elkaar te zetten voor zijn verjaardag en dat was vorige week. Dan maar iets eerder, geeft ook niet. Met zijn verjaardag wordt hij vast ook goed verwend. Toch is het bed wel het allergaafste cadeau hoor. Hij is zo leuk en ook een stuk groter dan zijn peuterbedje. Een tijdje terug begon Hayden al te 'klagen' dat hij een groter bed wilde en ja deze is dus helemaal perfect. Hij kan een heel stuk groeien in dit bed en ook is het zijn favoriete auto. Hij kan nu uitgebreid 'brandjes' blussen in zijn kamer, want bij het bed zaten ook 2 brandweerman- helmen, 2 jassen en rode kaplaarzen. Hier gaat hij hopelijk jaren lang plezier van hebben.

Zo'n groot bed neemt natuurlijk wel aardig wat ruimte in beslag op het kleine kamertje. Waar eerst 2 kastje stonden, staat nu het bed. Tijd om een beetje te gaan veranderen. Het wordt tijd dat Hayden een kamer krijgt waar hij lekker kan spelen en waar we een groot deel van zijn speelgoed kunnen opbergen. Langzaam aan moet het grootste gedeelte van het speelgoed boven staan en niet in de lades beneden. In Hayden z'n geval is zijn kamer verdeelt over 2 kleine kamers. In de grootste kamer staat zijn bed en een kastje met speelgoed en in de andere kamer staat een grote kledingkast en de commode. Die grote kledingkast en de commode moeten gaat verhuizen naar zolder en plaatsmaken voor wat nieuwe meubels.

Het kamertje waar zijn bed staat heeft een jaar geleden een make- over gehad. Alleen het speelgoedkamertje krijgt weer een nieuw doel: een echte speelkamer. Deze kamer heeft al zoveel verschillende functies gehad: een rommelkamer, speelkamer voor Hayley, opbergkamer voor Hayden zijn babyspullen, bevalkamer voor Scarlett en nu dus weer een speelkamer voor Hayden. Dat zal denk ik ook wel de laatste functie zijn ;). Ongeveer 2 jaar geleden had ik al het idee om er een echte speelkamer van te maken, maar uiteindelijk hebben we het toen niet doorgezet. In plaats daarvan hadden we een nieuwe speelhoek beneden gemaakt, zodat er gewoon beneden gespeeld kon worden en ik niet constant met hem naar boven hoefde.

Hoe ik de kamer uiteindelijk ga vormgeven weet ik nog niet. Daar ga ik nog even goed over nadenken. Maar ik heb er wel zin in om de komende maanden het kamertje in orde te maken. Om zo een eigen plekje te creƫren voor Hayden om rustig te kunnen spelen. Zijn zus heeft een prachtige en mooie kamer vol met speelgoed, nu is het zijn beurt! Ik weet zeker dat hij er dolgelukkig mee gaat zijn. Voor zijn verjaardag krijgt hij in ieder geval voldoende om de kamer mee te vullen :).

1 opmerking:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!