vrijdag 1 april 2016


Het voorjaar is begonnen en daarbij hoort zonneschijn, zingende vogeltjes, buiten spelende kinderen en vooral heel veel bloemen. Ik kan niet wachten tot we weer in de tuin aan het werk gaan en deze gaan volgooien en kleurrijke planten en bloemen. Maar totdat het weer niet mooi genoeg is om buiten te zitten, kun je nu alvast beginnen met de lente in huis te halen.

En dan is Moederdag een hele geschikte gelegenheid om iemand te verrassen met een mooi boeket bloemen. Bij deBloemist vind je prachtige boeketten om het voorjaar in huis te halen of een moeder mee te verrassen op Moederdag.

Over deBloemist.nl

deBloemist.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van bloemen en cadeauproducten via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Via de site kun je een boeket uitkiezen en deze door de koerier laten bezorgen bij wie jij wilt. Je kunt kiezen uit een gewoon boeket of daarbij een extraatje, zoals een fles wijn, een fruitmand, een ballon of wat lekkers. Vanaf €14,50 vind je al een prachtig boeket op de website. 

Ook kun je een gelegenheidspakket samenstellen waarbij er iets bijzonders te vieren is, bijvoorbeeld een geboorte, een huwelijk of een verjaardag. Maar ook zijn er verschillende beterschapsgeschenken te bestellen en zelfs rouwboekketen.

Deze online bloemist heeft een zeer ruime keuze aan boeketten en cadeaus voor bijna iedere gelegenheid.Moederdag win actie

Zou jij graag je eigen moeder of een andere belangrijke moeder(rol) in je leven willen verrassen met een prachtig boeket samengesteld door deBloemist.nl? Doe dan mee met deze win actie!

Wat moet je hiervoor doen?

* Like mijn Facebookpagina
* Reageer onder dit of onder het Facebookbericht en laat weten wie jij graag zou willen verrassen met een boeket bloemen en welke reden je daarvoor hebt.
* Voor een extra kansje, like en deel en bericht op Facebook

De winnaar wordt op zondag 17 april bekend gemaakt.
Veel succes!
Categories:

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!