donderdag 14 april 2016


Vandaag is Hayden dan echt jarig, hij is 3 jaar geworden. 3! Wat een heerlijke leeftijd is dat. Ze zijn nog zo klein en toch worden ze een hele persoonlijkheid rond deze leeftijd. Hayden begint steeds beter te praten en het duurt nu nog maar een jaar totdat hij naar school gaat. Ook met deze leeftijd moet hij echt zindelijk gaan worden. Maar daar gaan we gewoon hard aan werken.

Vandaag was het gewoon feest. Niet een heel groot feest, want echt feestvieren doen we pas zondag. Dan krijgt hij ook zijn cadeaus. Maar we wilden natuurlijk wel wat leuks doen vandaag en daarom gingen we na schooltijd weer een middag en avond naar Wereldkeuken Lizz en Lizz4kidzz.


Op de heenweg was Hayden in slaap gevallen in de auto dus dat kwam wel mooi uit. Zo kon hij even goed opladen om de hele middag te kunnen spelen. En dat heeft hij zeker gedaan samen met zijn grote zus. Ze mochten samen spelen in het grote speelparadijs en kregen de opdracht samen te blijven en mij te roepen als er iets was. Dat is super goed gegaan en ze hebben heel lang kunnen spelen.

Tussendoor zijn we ook een uurtje gaan Glow in the dark golfen. Dat vonden de kinderen zo gaaf om te doen de vorige keer. Dus dat mocht absoluut niet ontbreken. Uiteraard was er geen winnaar, want er werd een hoop vals gespeeld ;).


De rest van de middag en avond hebben de kinderen in het speelparadijs gespeeld en hebben we heerlijk kunnen eten. Fijn hoor om rustig te zitten, terwijl de 2 kinderen zich uitleven in een speelparadijs. Zo zijn we allemaal tevreden. Uiteraard heb ik wel om de haverklap staan kijken of alles goed ging. Maar het is echt verbazingwekkend goed gegaan op wat incidenten na.
 
Het was een topmiddag en avond. De kinderen hebben gespeeld en gegeten totdat het echt tijd was om naar huis te gaan. In de auto vielen ze al snel in slaap. En we hebben allemaal hartstikke veel zin in zondag. Dan kan Hayden eindelijk zijn cadeaus openmaken, want hij raakt er niet over uitgepraat. Deel 1 van zijn verjaardag zit erop. En natuurlijk komt er nog een blogje over zijn feestje :).

1 opmerking:

  1. Happy birthday grote jongen. Geniet zondag van je feestje.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!