zondag 24 april 2016


Vandaag zijn we een lange dag er op uit gegaan met het gezin. We gingen een ochtend en middag naar de Julianatoren in Apeldoorn. Daar hadden we ontzettend veel zin in, want het attractiepark stond al op onze to-do-lijst voor dit jaar. We werden door Jul en Julia uitgenodigd om een dagje te komen spelen en de show te bekijken in het nieuwe theater.

Vanmorgen vroeg haalden we de kinderen op bij mijn ouders en daarna reden we richting Apeldoorn. Voor ons een klein uurtje rijden. We moesten wel even duimen voor goed weer, want eenmaal in de auto begon het hard te hagelen. Maar hoe dan ook, we zouden er een mooie dag van maken. Al zou het de hele dag regenen we bleven positief.

Eenmaal aangekomen was het gelukkig droog. En bij de entree werden we hartelijk ontvangen door Jul & Julia en zo kon het dagje plezier beginnen!


Jul & Julia en het spannende safari avontuur

Na een paar attracties te hebben bezocht, gingen we om 12:00 uur naar de show van Jul en Julia: het spannende safari avontuur. Dat vonden de kinderen hartstikke spannend, maar ook heel erg leuk. Zij kijken Jul en Julia ook dagelijks op Telekids. De show duurde ongeveer een half uurtje en er werd veel gezongen en gedanst. Echt hartstikke leuk.

Het verhaal ging over een mug die de boeven hadden gekocht om iemand voor eeuwig te laten slapen. Dit voorstukje werd op een scherm getoond. Daarna gingen de gordijnen open en begon de echte show. Tijdens de show gaan Jul & Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin op zoek naar de 'wakker-worden-plant' zodat mevrouw Suikerspin niet voor eeuwig zou gaan slapen. De kinderen konden tijdens de show gezellig meezingen en dansen. En met mevrouw Suikerspin kwam gelukkig alles goed ;).

Na de show mocht Hayley zelfs nog even met Jul & Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin op de foto!


Het park

Gelukkig klaarde het weer op na de show en zo konden we de rest van de middag onbezorgd genieten van een middagje spelen. Er was zoveel te doen! Het park heeft meer dan 60 attracties voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Toegang kost €22,50 p.p. vanaf 2 jaar en als je online je tickets besteld krijg je €2,- korting p.p.

De kinderen hadden een aantal favoriete attracties waaronder Jul's safaribaan, de helikopters, de brandweerdraaimolen, de kabelbaan en de paardenbaan. Er is natuurlijk nog veel meer te doen. Wil je weten wat? Neem dan eens een kijkje op de site en bekijk alvast alle attracties van de Julianatoren.

En met de meivakantie die net begonnen is, kun je dit uitje zeker in je agenda zetten. Een leuke dag is gegarandeerd!


Waar ik vooral erg enthousiast van werd in het park, waren de terugkerende Jul & Julia. De hele dag door waren en verschillende kleine shows in het park. Zo ging Jul als een cowboy dansen, als een piraat en liep hij rond in een pilotenpak. Op die manier kwam het park echt op een persoonlijke manier tot leven voor de kinderen en konden zij geregeld Jul & Julia bewonderen en even knuffelen met hun favoriete muizen.Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de Julianatoren.
 
 

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!