vrijdag 25 maart 2016

Hayden wordt volgende maand 3 jaar oud. Dus het wordt tijd om de jacht naar cadeaus te openen. En dat vind ik nog best wel lastig. Want wat geef je nou aan een jongen van 3? Hij is te groot voor baby- achtig speelgoed, maar weer even net wat te klein voor dat gedetailleerde speelgoed met frutseltjes. En daarnaast is Hayden niet zo een pietje precies met zijn speelgoed. Alles ligt overal en door elkaar. Hayden heeft speelgoed nodig dat grof is en tijdloos, zodat het niet kapot kan en hij er nog een paar jaar mee kan spelen.

Dan kom ik toch al snel terecht bij LEGO DUPLO. Altijd een perfect cadeau. Al helemaal voor mijn kleine jongen die dol is op bouwen.

De wereld rond met Duplo

LEGO DUPLO lanceert dit jaar een compleet nieuwe speelgoedset, bestaande uit maar liefst vijf nieuwe producten in diverse prijscategorie├źn. Deze nieuwste toevoeging aan de LEGO DUPLO familie bestaat uit het thema 'Rond De Wereld' en laat je kind de wereld rond reizen in zijn eigen woonkamer! Van schattige baby dieren, echte walvissen en Inuits uit Antartica tot heuse jungle safari's in Afrika; natuur en cultuur van over de hele wereld komen samen wanneer de diverse DUPLO producten worden gecombineerd.Poolgebied van LEGO Duplo

Hayden krijgt voor zijn verjaardag het Poolgebied van LEGO DUPLO (zie bovenste foto). De set bestaat uit 2 poppetjes, een walvis, een ijsbeer, een hond, een bootje met vishengel, een iglo en een slee. In totaal bestaat de set uit 40 onderdelen en is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 5 jaar. Helemaal perfect voor Hayden dus en Hayley kan ook leuk mee spelen (als het mag van Hayden). Zij mocht in ieder geval de set wel even bewonderen voordat we hem gingen inpakken voor Hayden.
Met deze set wordt er kennisgemaakt met het Poolgebied en de bijbehorende dieren. Op deze manier leren kinderen spelenderwijs over de wereld. En dat maakt deze sets ook zo ontzettend gaaf. De details zijn ook zo leuk. Zoals de olielamp en de mond van de Walvis die open en dicht kan. Dat zal zorgen voor een hoop speelplezier. Het eerste cadeau dat is aangeschaft voor zijn verjaardag, zal vast een succes zijn!


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met LEGO DUPLO.
Categories: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!