woensdag 2 december 2015


Het is bijna pakjes avond! Wij hebben als ouders dus weer een goed excuus om de speelgoedwinkels leeg te kopen. Hier hebben we pakjesavond afgelopen zondag al gevierd. We wilden dit graag met een groep doen en afgelopen zondag kwam uit al beste datum voor iedereen. De Sint- gekte is bij ons dus al een beetje voorbij. Maar voor de meeste Nederlanders nog niet en daarom heb ik nog een leuke Sint- tip voor jullie!

Voor de wat grotere kindjes heb je Playmobil, maar kort geleden ontdekte ik de Playmobil variant voor de kleinere kindjes, Playmobil 123. Zo ontzettend leuk. Deze Playmobil sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. De poppetjes zijn iets minder bewegelijk dan de 'gewone' Playmobil. Daarnaast zitten er minder accessoires bij alle sets en is alles wat eenvoudiger, maar daardoor absoluut niet minder leuk.


Hayden heeft inmiddels een kleine verzameling Playmobil 123. Hij is dol op auto's, vliegtuigen, dieren en huisjes. Met pakjes avond kreeg hij nog de bovenstaande bus van Playmobil 123. Gekocht via de website Koppen.com. Er zijn diverse sets van Playmobil 123. En alle sets zijn eigenlijk gebaseerd op het normale leven. Zo is er onder andere een huis, politie auto, vliegtuig, bus en een boerderij.

Zoek je dus nog een leuke kado- tip voor je kleintje? Dan is Playmobil 123 echt een aanrader. En voor de grotere kindjes is het ook leuk om mee te spelen samen met hun kleine broertje of zusje. Hier is de Playmobil 123 zeker een succes. En bij deze 'kleine' verzameling zal het zeker niet blijven.0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!