zaterdag 21 november 2015


Elk jaar komen er leuke tips voorbij op mijn blog op het gebied van speelgoed en knutselen voor de Sint. Vandaag heb ik ook een leuke aanrader: Het grote bos van LEGO DUPLO. Als ik ergens fan van ben is het LEGO. Voor de kinderen is er zoveel keuze. Meerdere keren per jaar komen er diverse nieuwe sets op de markt. En 1 van die nieuwe sets dit jaar is Het grote bos. Geschikt voor kinderen van 2 tot en 5 jaar oud (maar stiekem ook leuk voor het kind in ons.)

Het grote bos

De set bestaat uit 8 verschillende bosdieren: een grote beer, een berenwelp, hertenbok, hinde, jong hertje,2 vossen en een eekhoorn. Ook zitten er diverse onderdelen bij om een park te bouwen, 3 Lego Duplo figuren: een papa, een mama en een kindje en een auto. Met alle blokken kun je een heel park bouwen waar de dieren kunnen wonen en leven, als in de vrije natuur of als een soort van dierentuin.Spelen en leren

Met deze set kun je je kindje leren over de natuur. Je kunt de verschillende dieren benoemen, bomen, bloemen en benoemen wat de dieren te eten krijgen. En natuurlijk zorgt de set voor een hoop speel en bouw plezier. Het is weer zo een Duplo set die lastig is om niet te kopen. Die schattige dieren, leuke kleuren en de diversiteit die Lego biedt, maakt het altijd zo leuk!

Om het bos verhaal compleet te maken kunnen de Lego figuren ook nog picknicken in het bos op het picknickkleedje met daarbij een theepot. Uiteraard is de theepot op veilig formaat.


En je kunt natuurlijk de fantasie van je kindje stimuleren door zelf iets te gaan bouwen met de blokken. Lego bouwde deze vos als voorbeeld met alleen de blokken van deze set. Creatief he?


De prijs

De adviesprijs voor de set is €64,99. Maar de slimme shopper vindt Het grote bos al op internet voor €47,50 bij een groot online warenhuis.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Lego Nederland.
Categories:

1 opmerking:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!