dinsdag 1 september 2015


En ik heb weer eens een leuke win actie voor jullie. Ik mocht al eerder bioscoopkaarten verloten onder jullie van de film Tinkerbell en de legende van het Nooitgedachtbeest, maar nu mag ik ook de DVD weggeven. Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken op de DVD.

Eerst een stukje over de film:

"Disney Toon Studios keert terug naar de Elfenvallei met het hartverwarmende avontuur 'TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest’. We duiken in de oeroude mythe van een fabelachtig wezen. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden om een dier in nood te helpen. Maar dit gigantische en merkwaardige beest met zijn gloeiende groene ogen is niet echt welkom in de Elfenvallei. De verkenners-elfjes zijn vastbesloten om het mysterieuze wezen te vangen voordat de Elfenvallei eraan gaat. Maar Faun ziet dat de brompot een goed hart heeft. Nu moet ze alleen Tink en de meiden er nog van overtuigen dat ze alles op alles moeten zetten om het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is. Steve Loter ('Kim Possible') verzorgde de regie en Makul Wigert ('Het geheim van de vleugels') de productie. ‘TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest' komt vanaf 18 december 2014 met een brul in 3D tot leven.

In het hartverwarmende avontuur 'TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest' duiken we in de oeroude mythe van een mysterieus wezen. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden en het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is. "

Wat moet je doen om kans te maken op deze DVD?

* Laat hieronder een reactie achter met je naam en emailadres.
* Of reageer op mijn Facebookpagina onder het artikel.

Deze win actie is gesloten. De winnares is Sue.
Categories:

5 opmerkingen:

 1. Leuk om samen te kijken met mijn meisje

  Groetjes,Karlijn karlijnjorissen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil wel een kansje wagen, ik denk dat ik hier een paar meiden hiermee heel bij mee kan maken er een leuke filmavond mee kan organiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me een leuke film om te kijken met mijn kinderen....het Nooigedachtbeest doet me een beetje denken aan het "beest" van The Never Ending Story waar ik vroeger met veel plezier en vol verwondering naar keek...naast een leuke film voor mijn kinderen dus ook een beetje jeugdsentiment ;-) Mijn emailadres s.tijsma81@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me super leuk om deze film te kijken met mijn kleine nichtje! Vond Tinkerbell vroeger zelf ook geweldig :) email: misshappinez@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!