zondag 16 augustus 2015

Speelgoed van Vtech valt hier thuis absoluut in de smaak. Hayden heeft al verschillende sets van Toet Toet, zoals de autogarage en de trein. Het speelgoed is niet alleen erg geliefd door de verschillende knallende kleuren, maar ook omdat het interactief speelgoed is. De speelsets bevatten altijd diverse liedjes en geluidjes. En is er weer een nieuwe lijn speelgoed van Vtech. Zo waren er al de Zoef Zoef dieren uit de dierentuin met speelsets. Maar nu zijn er ook boerderij- dieren in de winkel verkrijgbaar.

Wij ontvingen thuis Karin Koe en haar kalfje. Een mama koe van ongeveer 10 cm lang met daarbij een iets kleinere koe. Karin Koe maakt verschillende geluidjes als je op de knop op haar hoofd drukt. Ook zingt ze diverse vrolijke liedjes en als de snuitjes van de koeien elkaar aanraken geven ze elkaar een kusje.


Er zijn meerdere bijpassende producten verkrijgbaar waaronder de boerderij, manege, Petra Paard en haar veulentje, een tractor met dierenkar en een kippenhok. Dit speelgoed kun je eindeloos uitbreiden. Bij elke speelset zitten namelijk banen die je aan elkaar kunt koppelen, waar dan de dieren (of auto's) overheen kunnen 'zoefen'. En door de diverse sensoren worden er verschillende geluiden geactiveerd. Ook is de kwaliteit van het speelgoed degelijk en gaat het zeker jaren mee.

Het speelgoed is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Voor Hayden is het ontzettend leuk om mee te spelen. Hij is dol op dieren en toevallig extra gek op koeien. En Hayley speelt ook nog graag mee met haar kleine broertje. 

Karin Koe en kalfje zijn verkrijgbaar voor ongeveer €10,99. Prijzen verschillen nog weleens in winkels en webshops.
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vtech.
Categories:

1 opmerking:

  1. Ik vind ze er ook erg leuk uitzien. En dat ze geluid maken zullen de kinderen natuurlijk nog extra waarderen.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!