woensdag 13 mei 2015


Het duurt nog 2 jaar voordat Hayden naar school mag, maar dankzij Rosti Mepal is hij er al helemaal klaar voor. Via de site van Rosti Mepal kun je leuke verschillende sets bestellen voor je kindje om al het eten voor mee naar school in te pakken. Voor Hayden koos ik een setje van Woezel en Pip; 2 verschillende bekers en een grote trommel. Meneer staat te popelen om naar school te gaan ;).

Misschien ben je nog niet bekend met het merk Rosti Mepal. Maar hier in huis gebruiken wij al jaren producten voor onze kinderen van het merk. Zo kochten we het eerste bestekje en bordje voor Hayley van het merk en het staat nog steeds in de kast. De producten van Rosti Mepal zijn absoluut hufterproof. Van andere merken heb ik namelijk al heel wat spul versleten, maar Rosti Mepal is onverslaanbaar. Ook voor Hayden kozen we niet heel lang geleden een serviesje van Nijntje.

Op de site van Rosti Mepal vind je verschillende producten; kinderservies, producten om te serveren, bereiden, bewaren, voor onderweg en keukentextiel. Maar ook vind je er losse onderdelen van alle producten. Zodat je niet meteen een nieuw product hoeft te kopen, maar je artikel simpel kunt repareren, mocht er toch wat sneuvelen. Handig toch?

Neem eens een kijkje op de site. Er zijn nu nieuwe verschillende sets verkrijgbaar voor mee naar school. De set van Woezel en Pip is ook 1 van de nieuwste setjes.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Rosti Mepal.

1 opmerking:

  1. Mepal is toch echt wel het 'go-to' merk als het om broodtrommels gaat. Deze zijn erg mooi.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!