zaterdag 25 april 2015


Op zondag 10 mei is het weer Moederdag. De dag dat je als moeder een lekker ontbijtje op bed krijgt en wordt beladen met zelf- geknutselde- kunstwerken van je kind. Maar waarom vieren we eigenlijk Moederdag? Want ja, elke dag is toch Moederdag?

De geschiedenis van Moederdag

Deze mooie feestelijke dag hebben we te danken aan ene Anna Jarvis uit de VS. Zij wilde haar moeder en andere moeders eren door een witte anjer te dragen en vele verschillende kerkdiensten bij te wonen. Dit ontging het Amerikaanse congres niet en zij besloten er een officiƫle feestdag van te maken. In 1925 begon de traditie in Nederland. Dat betekend dat we dus nu al 90 jaar Moederdag vieren in Nederland. En dat doen we op elke tweede zondag in mei. Dank je wel Anna Jarvis voor deze mooie traditie, want moederschap is heel bijzonder en daar mogen we best eens bij stilstaan!

Je moeder laten schitteren door de Silver & Diamond collectie

Je kunt je moeder op vele verschillende manieren in het zonnetje zetten. Maar heb je alleen even geen idee hoe? Dan heb ik een Moederdag kadotip voor jou; de Silver & Diamond collectie van Lucardi.nl. De gehele collectie vind je hier. De Silver & Diamond collectie zijn zilveren sieraden met een fonkelende finishing touch. In deze collectie vind je verschillende sieraden; ringen, kettingen en oorbellen. De sieraden zijn te verkrijgen al vanaf €29,99.

De onderstaande ketting komt uit de collectie en heeft een hart hanger met 1 diamant (0.01ct). De lengte van de ketting is 45cm en heeft een tussenoogje op 42cm. Deze ketting is verkrijgbaar voor €59,99.Kortingscode voor de Silver & Diamond collectie

En dan mag ik jullie ook nog deze unieke kortingscode aanbieden: LUCARDI-GT.
Als je een sieraad bestelt van de Silver & Diamond collectie en je vult deze bovenstaande actie code in, dan krijg je nog €10,- extra korting. De actie code is alleen geldig op die collectie en je kunt hem gebruiken t/m 31 mei 2015.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de website van Lucardi. Je vindt er nog veel meer andere sieraden. Waaronder horloges, armbanden, sieraden voor kinderen en vriendschapsringen. Wie weet zit er iets moois tussen waar jij je moeder graag mee wilt verrassen.

Alvast een hele fijne Moederdag gewenst!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Lucardi.nl

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!