dinsdag 24 maart 2015


Hier thuis zijn we dol op thee drinken en vooral ik! Maar ook Hayley drinkt graag op de bank samen met mij en kopje thee voor het slapen gaan. En dankzij Cupkes.nl heeft zij nu een eigen thee serviesje. 2 Prachtige kopjes met balletschoenen en daarbij een bord voor zoete of gezonde hapjes.

Over Cupkes.nl

Cupkes streeft naar een optimale theebeleving en verkoopt servies van de hoogste kwaliteit porselein. Zij geloven dat goede kwaliteitsthee dé trend van de komende jaren gaat worden. Cupkes vindt dat je alleen echt van thee kunt genieten als het op de juiste wijze wordt genuttigd en bereid. Ze verkopen alleen hele geurige thee van uitzonderlijke kwaliteit waardoor het drinken van thee ook echt beleefd kan worden als iets bijzonders. Dankzij Cupkes kunnen echte thee fanatiekelingen genieten van de beste thee in een mooi servies!

Het Swan Lake servies

Ik ontving thuis 2 kopjes en een bord van het Swan Lake servies. Als liefhebbers van ballet en thee zijn we daar natuurlijk heel blij mee. Het servies is van eigen ontwerp en is geïnspireerd door het balletverhaal: Het zwanenmeer. Het servies bestaat uit: 2 verschillende kindermokjes, een bord, een theepot een theekop met schotel (die theepot is echt heel gaaf!).

Ben je benieuwd naar de producten van Cupkes? Neem dan eens een kijkje op de site. Maar je kunt ze ook volgen via instagram, facebook of pinterest. Wij zeggen alvast: "Proost!"
 
Dit bericht is een advertorial.

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!