donderdag 19 maart 2015


Als je een kindje krijgt, moet je veel kopen. Heel veel. Een babykamer, kleren, verzorgingsspullen, een wagen en ga zo maar door. En aangezien je zoveel moet kopen kom je ook nog eens om in het aantal keuzes dat je hebt. Want er is niet 1 soort kinderwagen, nee, er zijn er heel veel! Modern, klassiek, waar kies je nou voor? En daar komt Wooki.nl je bij helpen.

Advies op maat

Op wooki.nl kun je namelijk allerlei leuke testen doen, waaruit vervolgens een advies op maat uit komt rollen. De website is gericht op allerlei producten voor baby's, kinderen en hun ouders. Zoek je bijvoorbeeld een kinderwagen, dan kun je via de homepage klikken op de kinderwagen test, waarna je vervolgens in een testomgeving terecht komt met, in dit geval, 11 vragen. Deze vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden en gaan over je eigen situatie. Zo wordt er bijvoorbeeld gevraagd waar je de kinderwagen het meest gaat gebruiken, of je de voorkeur hebt voor een wendbare of een stabiele kinderwagen en welke accessoires je erbij geleverd wilt hebben. Na het invullen van de test, krijg je direct de uitslag, namelijk een persoonlijke top 5 die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen.


Funtesten

Naast producttesten zijn er ook al een aantal 'funtesten' te vinden op Wooki. Zo hebben ze een Disney test, waarbij je kunt kijken op welk Disneyfiguur je het meeste lijkt, je kunt een Sinterklaas test doen en een online zwangerschapstest. Uiteraard werkt bijvoorbeeld deze zwangerschapstest niet zoals een echte test die je bij een drogist haalt, maar krijg je wel een globale indicatie aan de hand van symptomen. Altijd leuk om even te kijken wat voor uitslag je krijgt, voordat je naar de drogist gaat.

Is dat nou handig dat testen?

Mijn antwoord: ja! Waarom? Omdat het aanbod zo ontzettend groot is van producten. Na het testen ben je bij Wooki tot niks verplicht. Zodra je de test uitslag hebt gekregen, word wel meteen doorverwezen naar de site, waar je het product eventueel kunt kopen. Makkelijk he? Ik zou zeggen, probeer het eens, Wooki.nl, en wie weet word jij van een keuze dilemma verlost ;)

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!