zondag 25 mei 2014


We hebben afgelopen dinsdag echt een geweldige dag gehad in Attractiepark Slagharen. We waren helemaal in de stemming om leuke dingen te doen deze week. Vandaag besloten we ook om nog een dagje weg te gaan. Het moest wel dichtbij huis zijn, aangezien we geen zin hadden om weer uren te rijden. Het werd dus Oud Valkeveen, want dat is maar 15 minuten rijden vanaf ons huis. Bijna om de hoek dus.

Aangezien we nogal last minute hadden besloten om weg te gaan, vertelde ik het Hayley meteen bij het opstaan dat we weggingen. Zo had ze ruim de tijd om het nieuws te laten bezinken. Hayley kan namelijk niet zo goed tegen verrassingen. We hebben eerst dan ook op de site gekeken wat voor attracties er zijn, zodat ze wist wat ze kon verwachten. Rond 11:00 uur gingen we de deur uit, in de hoop dat Hayden nog wat kon slapen in de auto.

Dat deed hij ook, 15 minuten lang. Aangekomen werd hij wakker van de wissel van auto naar buggy. We hoopten dat hij nog wat zou slapen. Maar hé, hij zag dat we waren aangekomen bij een pretpark. Dan wil je toch niet gaan slapen als kind! Tuurlijk niet. Ik geef hem ook geen ongelijk.

Eenmaal binnen ging Hayley meteen in verschillende attracties. Soms helemaal alleen, hartstikke stoer van haar. Ze probeerde weer het uiterste uit haar dagje te halen en trok ons mee door het park. Ik merkte dat ze toch meer gestresst was dan bij Slagharen. Hoe langer zij zich kan voorbereiden op een uitje, hoe beter ze kan omgaan met de dag. We kunnen niet alles van te voren plannen, maar uiteindelijk is het wel beter voor haar. Ze kan dan meer genieten.

Hayley heeft veel plezier gehad, daar niet van. Er is zoveel te doen voor die kleintjes. We zijn al een keer eerder geweest met haar, maar toen was ze voor heel veel dingen nog te klein. Nu kon ze al zoveel doen.

We zijn in de achtbaan geweest, in de Oldtimers met Hayden, in de botsauto's, de waterfietsen en in nog veel meer. Ze durfde dit keer alleen niet van de hoge glijbaan. In Slagharen ging ze met Pablo van een hele hoge water glijbaan. En vandaag durfde ze niet. Ik wel. Ik had er zin in om te glijden. Ach, wij ouders mogen zo'n dag toch ook een beetje kind zijn? Ik pakte een matje en ben dolgelukkig 2 keer met een rotvaart van de glijbaan gegleden. Ik hoopte Hayley ook op die manier over te halen. Maar nee, toch wilde ze niet. Jammer.

 
We hebben een hele leuke dag gehad. Voor Hayden was er niet zo heel veel te doen, maar hij is snel tevreden. Een beetje spelen in de speeltuin en rommelen met zand. Vooral de schommel vond hij geweldig. Hij lag dubbel van het lachen.
 
De dag was ook niet duur. Toegang is ongeveer een tientje en Hayden is nog gratis. We hadden zelf eten en drinken meegenomen, dus het was een heerlijk uitje voor een goede prijs. En ook nog om de hoek. Deze zomer zullen we er nog vaak te vinden zijn denk ik.

 
Aan het einde van de middag viel Hayden dan toch in slaap. Hij was immers al de hele dag wakker. Zo konden wij rustig eten in het pannenkoekenhuis ernaast.
 
Wat hebben we een qualitytime gehad met elkaar deze week. We hebben ervan genoten, al zijn we wel moe hoor. En dan ben ik ook nog eens verbrand. Ik smeer de kindjes altijd goed in, maar zo zie je maar weer, dan vergeet ik mezelf.
 
Nu maar eens nadenken wat we binnenkort voor leuks gaan doen, ik ben nog steeds in de pretparkmood! Hayley heeft geluk, want zij mag binnenkort op schoolreisje.
 

 
Hebben jullie ook een fijne zondag gehad?
 
Categories:

1 opmerking:

  1. Gezellig! leuk je blogjes over de pretparken....

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!