donderdag 3 april 2014

Vorige maand ontving ik een gaaf pakketje. Namelijk een shirtje voor Hayden van Bep & Co.

Bep & Co verkoopt stoere en eigenzinnige baby-/kindershirts die duurzaam geproduceerd zijn. Samantha van Moonen is de creatieve eigenaresse van Bep & Co. Deze ondernemende moeder kreeg de kans haar eigen bedrijf te beginnen en ontwerpt met alle liefde haar collecties.

Op de website kun je kiezen. Er zijn basic designs, maar ook kun je je eigen shirt samenstellen, met opdruk en naam/tekst. Zo design jij je eigen kledingstuk en creƫer je een uniek product.

Bep & Co verkoopt shirts met lange mouw, korte mouw, rompers, pakjes, mutsjes en koffertjes. De opdrukken zijn divers en de kleuren eindeloos.

Voor Hayden ontving ik dit gave shirtje met een stoere bus en zijn naam erop. De stof is heerlijk zacht! Hij is er net zo blij mee als ik. En ik ben altijd al dol geweest op shirts met de namen van de kinderen. Of andere items zoals mutsen. Het heeft iets persoonlijks, maar ook zo uniek. Ik ben trots op mijn kindjes en hun namen, dus dat show ik maar al te graag. Ook ben ik sinds kort dol op oranje in kleding van Hayden, dus het oranje busje maakt het wat mij betreft helemaal af.

En wat vinden jullie van het shirtje? Hij ziet er toch ontzettend stoer en schattig uit zo?


 
 
Een absolute tip als kraamkado of om je eigen kindjes natuurlijk blij mee te maken.
Neem eens een kijkje op de website van Bep & Co.
Categories:

1 opmerking:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!