zondag 9 februari 2014


Als ik speelgoed koop voor de kindjes, koop ik gewoon wat ik leuk vind of wat de kinderen leuk vinden. Maar speelgoed is vaak niet alleen maar speelgoed. Er zit meestal een bedoeling erachter, zoals het stimuleren van de motorische ontwikkeling en fantasie.
 
Nu is er een webshop die alleen speelgoed aanbied dat ontwikkelingsgericht is. Webshop StapjesVooruit.nl biedt educatief speelgoed, creatief speelgoed, veilig speelgoed, organisch en hoge kwaliteit speelgoed.
 
Over Stapjes Vooruit:
 
Stapjes Vooruit is opgericht door moeder en dochter. Moeder heeft een eigen professionele kleinschalige kinderdagopvang. Dochter is werkzaam in de gezinszorg, waar zij het gehele gezin begeleid en ondersteund.
 
Vanuit deze gezamenlijke ervaring is het idee voor Stapjes Vooruit ontstaan. Veel ouders zijn op zoek naar kwalitatief goed speelgoed wat de ontwikkeling van hun kind ondersteund en stimuleert. Vanuit die gedachte worden alle producten zorgvuldig uitgekozen. Men hoeft dus niet meer te zoeken naar welk speelgoed het beste is voor de ontwikkeling. De site heeft namelijk uitsluitend kwalitatief ontwikkelingsgericht speelgoed.

Daarnaast is er nog een klein aanbod in organisch en duurzaam speelgoed. Nog steeds komt het voor dat speelgoed onnatuurlijke stoffen bevat. Kinderen stoppen dit in de mond, en dat vinden veel ouders een naar idee. Ons organische speelgoed is gemaakt van natuurlijke veilige materialen. Ook is er nog het duurzame speelgoed. Dit is speelgoed wat gemaakt is van duurzaam of gerecycled materiaal. Een voorbeeld hiervan is: green creativity recycled paper beads. Hiermee maken kinderen niet alleen mooie kralen voor aan een armband, maar leren ze ook recyclen en hergebruiken.

 
  
Stapjes Vooruit biedt niet alleen speelgoed, maar ook andere ontwikkelingsgerichte producten, zoals de Magic Potty Training. Een speelse en goede manier om je kindje met plezier te laten plassen op het potje en uiteindelijk zindelijk te maken.
 
Tot en met 13 april biedt Stapjes Vooruit een korting van 15% op alle producten in de webshop. Bekijk ook eens hun Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes over deze webshop.
 
 
Dit bericht is een advertorial.
 
Categories:

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke webshop, dit is precies het soort speelgoed dat ik zoek!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé die kende ik nog niet. Zal eens een kijkje nemen. Bedankt voor de tip.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!