maandag 24 februari 2014


En zo start de voorjaarsvakantie met heerlijk weer. Wij hadden dan ook zin vandaag eens goed uit te waaien. Gisteren begreep ik dat het vandaag ongeveer 15 graden zou worden. En dat is best lekker weer voor deze tijd van het jaar. We konden allemaal wel wat frisse lucht en een zonnetje gebruiken. Hayden ook, want hij was de hele ochtend al ontzettend chagrijnig.

Rond 11:00 uur zijn we de deur uitgegaan. Hier vlakbij zijn er initiatiefnemers een rozentuin aan het maken midden in het park. We zijn daar eens gaan kijken. Het wordt vast hartstikke mooi als het klaar is. Van dat soort initiatiefnemers moeten we het ook hebben in Almere. Want de gemeente doet wel wat, maar kan niet alles doen. Zo wachten wij nog op onze speeltuin voor de deur, die ik samen met een buurvrouw heb geregeld. We moeten nog even geduld hebben, maar hij komt.
 
 
De rozentuin zag er mooi uit. Hayley speelde wat met de kindjes die er ook rondliepen, maar wilde liever niet te vies worden. Terwijl de andere kinderen het zand van hun vingers likten, was Hayley bang haar schoenzolen vies te maken. Ach verschil moet er wezen. Na wat bloemen verzamelen, zijn we verder gelopen richting de speeltuin.
 

 
 
Na een hoop glijden en schommelen, zijn we naar het cafetaria in de buurt gelopen. Hoewel er 15 graden was beloofd, was het toch nog niet zo warm aan het begin van de middag. En aangezien wij vlakbij de dijk wonen, kan het hier best hard waaien. We hebben om op te warmen dan ook even lekker gegeten. Hayley een hele pannenkoek, ik een hamburger met friet en Hayden at gezellig met ons mee. Een broodje en stiekem 2 frietjes, want dat vindt hij zo lekker.
 
 
Daarna zijn we weer teruggegaan naar de speeltuin en hebben een hoop gespeeld terwijl Hayden lekker een dutje deed in de wagen. Het was inmiddels ook een stuk warmer. Wat een heerlijk weertje om de voorjaarsvakantie mee te beginnen. Ik brei met alle plezier mutsen, maar ik kijk ook wel erg uit naar het voorjaar. Vandaag hebben we in ieder geval lang genoten van het buiten spelen en het lekkere weer. Om 14:30 uur kwamen we uitgeput thuis. Zolang hebben we al een tijd niet meer gewandeld.

 


1 opmerking:

  1. Lekker hoor pannenkoeken. En vies worden, tja dat is niet aan iedereen besteedt. Hier een dochter die zelfs in de diepste plassen stampt, maar owee als haar handjes vies worden...

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!