vrijdag 7 februari 2014


Mijn wol is op, ik baal. En ik was net zo goed bezig met een nieuw setje voor Hayley met 2 verschillende kleuren roze wol. Voor Hayden had ik ook al een setje gemaakt. Ook met 2 verschillende kleuren wol: zwart en een wol met allemaal blauw tinten. En ook Pablo heeft een muts gekregen ervan.

In plaats van alleen mutsen maak ik bij elke muts een gedraaide col. Dan gebruik je de kleinste breiring in de set. Gewoon een lang eind breien en de einden aan elkaar maken met een slag erin. Je kunt ook een hele lang maken en dan heb je een heerlijke dikke sjaal.

Ik zie dat ik al aardig wat vrouwen hiermee heb aangestoken. Hartstikke leuk natuurlijk, want nu weten jullie het: iedereen kan breien met een breiring. Ik kreeg van de week zelfs een berichtje van een vriendin met foto's van mutsen die ze zelf had gemaakt. En dat had ik helemaal niet achter haar gezocht! Ze vond het een goed idee om te gaan doen. Helemaal in een tijd dat we veel met onze telefoon in ons handen zitten. Zelfs een juf van Hayley begon het op te vallen dat ze steeds een nieuwe muts op had. Ook zij werd er enthousiast van.

 
Ik ga gewoon lekker door met breien. Alleen baal ik dat mijn roze wol op is. De stad is hier ook niet echt om de hoek. Dan maar volgende week weer verder met mijn laatste project. En daarna moet ik toch echt eens die muts voor mezelf gaan maken. Ik denk dat ik volgende week gewoon heel veel wol ga halen. Want zonder wol zitten, vind ik nu niet zo leuk!
Categories:

2 opmerkingen:

  1. Ik ben afgelopen week ook aan de slag gegaan... en heb je mij min of meer ook aangestoken;)...afgelopen dinsdag (stoffenmarkt) heel veel mooie bolletjes wol gehaald en allemaal advies van de dames van het marktkraampje....zo leuk:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ow wat leuk! Nog een dame aangestoken dus ;).

      Verwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!