donderdag 16 januari 2014

Vandaag heb ik weer een super gave win actie voor jullie. Deze week maak je kans op de blu ray van de nieuwe Disney film Planes.

Planes

Vlieg mee met Disney’s “Planes,” een avontuurlijke en dolkomische animatiefilm.  

Kom aan boord en vlieg mee met de avonturen van Dusty, een klein sproeivliegtuigje met grote ambities. Dusty droomt ervan om mee te doen aan ’s werelds meest spannende en opwindende luchtrace rond te wereld. In zijn dromen ziet hij zichzelf al zijn hoogvliegende helden voorbij vliegen. Er is alleen een klein probleem, Dusty is niet zozeer gemaakt om te racen en - ironisch genoeg - heeft hij last van hoogtevrees. Gelukkig is daar Skipper, een oorlogsveteraan en uitstekende vlieger, die gelooft in de kracht van Dusty en hem aanmoedigt om de strijd aan te gaan. Met een beetje hulp van nieuwe en oude vrienden, maakt Dusty zijn motoren gereed om hoogtes te bereiken waarvan hij nooit had durven dromen. 

Planes is een grappige en avontuurlijke animatiefilm en neemt je mee in een wereld die je inspireert om te zweven. De film is geproduceerd door Traci Balthazor-Flynn en draait vanaf 9 oktober 2013 in de Nederlandse bioscopen.  

In de avontuurlijke en komische animatiefilm “Planes” moet Dusty, een sproeivliegtuigje met een groot hart, zijn moed bijeenrapen om zijn droom als hoogvliegende luchtracer te verwezenlijken.

Wat moet je doen om kans te maken op deze film?

* Like mijn facebookpagina
* Volg mij op bloglovin' en like dit bericht
* Laat hieronder een berichtje achter voor wie je deze film wilt winnen

Wat mag je doen?

* Volg mij op instagram
* Volg mij op pinterest
Deze win actie is gesloten.

Categories:

8 opmerkingen:

 1. Jerynhio is helemaal dol op dusty! Hij zou helemaal gelukkig zijn als hij hem zou winnen! Kan hij samen met zn neefje kijken die hem ook helemaal leuk vind

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bloglovin' lijk ik niet op te kunnen komen, maar oooooh, wat gaaf! Wij hebben hem nog niet gezien, maar hij lijkt me superleuk voor de jongens. Onno heeft met z'n verjaardag al een vliegtuigje van Planes gekregen van iemand, maar hij kent het verder niet, terwijl het helemaal iets voor hem zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze actie is echt helemaal iets voor Sjoerd! Gek van vliegtuigen, er zat er een bij de houten treinbaan, en dat vliegtuig is de enige die over de rails mag 'vliegen' van hem, en Planes is voor hem echt het einde. Het zou een super verjaardagscadeau voor hem zijn (bijna twee...). En dan kan hij wat tegengas geven aan z'n zus, die helemaal gek is van Bliksem Mc Queen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hm, ik heb niet helemaal begrepen hoe ik m'n naam aan het stukje toe kan voegen... Anyway, niet anoniem, dat kan ik Sjoerd echt niet aandoen ;) Susanna Tiggelaar is de naam (facebook)

   Verwijderen
 4. Alles gedaan ;) Zou hem heel graag willen winnen voor mijn 2 mannetjes en natuurlijk ook voor papa en mama :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik doe mee voor mijn neefje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de film met de jongens in de bios gezien, ik gun een andere deze leuke dvd. Leuke winactie Elise!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat leuk! Ik gun hem aan Ayden, mijn lieve zoontje. Mochten we winnen, dan is dit zijn allereerste DVD :)

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!