vrijdag 27 december 2013


Ongeveer 5 dagen hebben we binnen gezeten om uit te zieken. Inmiddels gaat het stukken beter. Alleen had Hayden mij nog aangestoken met ontstoken ogen. Ik zag er niet uit met kerst. Want make up mag je dan niet dragen. Aangezien ik me wel stukken beter voel, wilden we toch graag de deur uit. Dat moest ook echt wel, want Hayley barstte van de energie. En zo zette Pablo ons vanmorgen af in Balorig.

Voor Hayden was het de allereerste keer. De eerste uren heeft hij wat gegeten en geslapen. En Hayley heeft de benen onder haar lijf vandaan gerend. Ze wilde ook spelen in het gedeelte voor de 'grote' kinderen. Dat durfde ze een tijd geleden nog niet. En ze ging als een speer. Ze kon prima klimmen en speelde volop met 2 andere meisjes. Ik kon gewoon rustig zitten bij de slapende Hayden. Hij sliep rustig door al het kabaal heen. Af en toen keek ik eventjes waar ze was. Dat was lastig. Ik wilde een opvallend roze shirt bij haar aan doen, maar gek genoeg droegen veel meisjes hetzelfde. Dezelfde kleur shirts met een donkere broek eronder. Er liepen ongeveer 6 meisjes rond die bijna hetzelfde gekleed waren. Wel grappig, maar dat maakte het lastig om Hayley er snel ertussen uit te pikken.

 
Pablo wilde ons vanwege het slechte weer rond 13:00 uur weer ophalen. Maar dat zag ik niet zitten en Hayley al helemaal niet. Ze was nog zo druk aan het spelen. We waren er vanaf 11:00 uur, maar ze was nog lang niet uitgespeeld. Ik besloot dan maar aan het einde van de middag zelf naar huis te gaan met de bus. Ze had het zo nodig! En ook Hayden werd rond dat tijdstip wakker. Toen hij zag waar hij was beland, keek hij zijn oogjes uit. En toen ik hem eenmaal op het speelterrein legde, ging hij uit zijn dak. Al die ballen, kleuren en kinderen, hij vond het fantastisch.
 
Om 14:30 uur wilde ik graag richting huis. Hayley absoluut nog niet. Ze wilde de speeltuin graag mee naar huis nemen. Maar eenmaal thuis was ze toch wel moe. Ze ligt nu lekker onder een dekentje op de bank. En Hayden die ligt op bed, hij zal wel moe zijn van zijn avontuur.
 
 


Categories: ,

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat het weer beter gaat met jullie en dat jullie lekker genoten hebben van een leuke dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk, zo'n dagje speelparadijs. Leuke blog heb je! Ik kom terug.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!