donderdag 14 november 2013

Deze week heb ik weer een leuke Disney win actie voor jullie. Hij staat in het teken van de nieuwe Disney Film Frozen.

Frozen:

Walt Disney Animation Studios presenteert “Frozen,” een waanzinnig ijzig avontuur. 

Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhuld is door een strenge eeuwige winter. Om een einde te maken aan de betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Met elkaar maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden zodat ze samen de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen. Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een grappige sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Ze gaan de koude strijd aan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.  

Stap mee in de ijskoude wereld van Frozen en zie hoe Anna haar uiterste best doet om het hart van haar zus te laten smelten. Frozen is geproduceerd door de makers van ‘Rapunzel en ‘Wreck-it Ralph’ en is vanaf 11 december 2013 in 3D te zien in de Nederlandse bioscopen.

Geen DVD actie dus, want de film moet natuurlijk nog uitkomen. Deze week kun je mee loten voor een meiden T-shirt van Frozen en een mooi stickervel erbij voor je kleine meid.


 
Wat moet je doen om kans te maken op deze prijzen? Niet veel! Laat gewoon een berichtje achter op mijn Facebookpagina of hieronder en dan maak je kans op deze leuke Disney prijzen.
 
Deze win actie is gesloten. De winnares is twinmom. Gefeliciteerd. 
 


3 opmerkingen:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!