dinsdag 26 november 2013


In de lijn van Playlab komen vier prachtige nieuwe puzzels uit. Alle puzzels hebben iets extra's. De grote degelijke stukken maken het geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar om spelenderwijs hun ruimtelijk inzicht en fijne motoriek te trainen met de mooi vormgegeven puzzels. De Safari Zoekpuzzel is een uitdagende puzzel, waarbij kinderen na het leggen van de puzzel de figuurtjes terug kunnen vinden. De Safari Zoekpuzzel is verkrijgbaar voor €9,99.

Inmiddels is het al bijna 5 december en zijn er behoorlijk wat Sint- tips langsgekomen op mijn blog. Vandaag dan de zoekpuzzel van Playlab.

Playlab is een nieuwe overkoepelende pre-school merk van Jumbo dat in samenwerking met grootouders, ouders en kinderen is ontwikkeld. Gemaakt voor kinderen van twee tot zes jaar staat Playlab voor vertrouwd, toegankelijk en duurzaam speelgoed. De spellen zorgen niet alleen voor veel speelplezier, maar zijn ook bedoeld om jonge kinderen iets wezenlijks mee te geven: lezen, schrijven, tellen, rekenen, maar ook samen spelen of slim denken.

Hayley vindt de Safari Zoekpuzzel een prachtige puzzel. Maar dat kan ook niet anders voor een meisje dat dol is op dieren. Zij krijgt na flink wat oefenen de puzzel steeds sneller in elkaar. En de witte rand om de puzzel heen met de dieren erop, maakt de puzzel ook extra duidelijk en begrijpelijk. Om de dieren daarna terug te vinden zorgt uiteraard voor extra vermaak en een hoop lol.
Categories:

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!