dinsdag 12 november 2013

 
Op haar verjaardag kreeg ze hem: De Dolfijn Cruiser van Lego Friends. Stiekem kreeg ze hem niet van ons, maar van Lego. Ik mocht namelijk weer wat uitzoeken van Lego om te reviewen en ik koos voor deze ontzettend gave boot. Hayley had hem namelijk zien staan in Lego World en toen vond ze hem al te gek. Je kunt wel raden hoe blij ze was dus op haar verjaardag.

Dolfijn Cruiser

Voor jonge liefhebbers van boten en de zee.

Bedenk hoeveel avonturen je kunt beleven op een boot met je beste vrienden. Deze Dolfijn cruiser van LEGO Friends biedt alles wat je nodig hebt voor een rollenspel met een zee thema. De cruiser wordt geleverd met drie minifiguren, waterski's, dolfijnenvoer en vele andere extra's die je nodig hebt voor een zonnige dag op zee met je vrienden. De adviesprijs voor de LEGO Friends Dolfijn Cruiser is €79,99. En de Dolfijn Cruiser is een absolute Sint- tip voor alle meisjes die dol zijn op Lego!

 
De boot zit vol met details. Zo vind je er een douche, cocktailbar, bedden, plantjes, speakers en ga zo maar door. De hele boot is van alle gemakken voor zien. Hartstikke leuk. Hieronder in het filmpje demonstreert Hayley de Dolfijn Cruiser.
 
 
 


Categories:

3 opmerkingen:

  1. Gaaf hoor! leuk dat Hayley Lego zo leuk vindt. Ik hoop zo dat Sam daar over een paar jaar ook graag mee speelt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn dochter heeft ook een aantal setjes van lego friends... laatste aanschaf was de boomhut van sophie... en wow! de boot is ook erg leuk zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nu zie ik m beter hoe die is! Wilde m al voor mijn neefje en nichtje kopen voor de Sint.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!