dinsdag 5 november 2013

Met Mineez kunnen meiden prachtige 3D creaties maken met behulp van kleine gekleurde balletjes die aan elkaar kleven zodra ze in aanraking komen met water. Creatieve meiden hebben met de ontwerpstudio al hun Mineez spulletjes binnen handbereik. De ontwerpstudio bevat bakjes waar de Mineez kraaltjes per kleur in opgeborgen kunnen worden en een ruimte om de gemaakte creaties te kunnen bewaren. De ontwerpstudio bevat 750 kralen, 2 verschillende werkbladen, een megasjabloon en 2 normale sjablonen, een verstuiver, 20 oogkralen om de creaties mee te bevestigen aan de 2 tasbedeltjes. In de Mineez ontwerpstudio is verkrijgbaar in de speelgoedwinkels voor €29,99.
Ook met deze knutselset is Hayley enthousiast te werk gegaan. Ze is zelf nog te jong om de goede sjablonen over te trekken, maar toch heeft ze het voor elkaar gekregen wat kleurige hangers te maken. Hierboven ze je een hondje dat we samen hebben gemaakt, daarboven een roze/wit/blauw bedeltje dat zij zelf heeft gemaakt en een vogel en (soort van) Hello Kitty die ik heb gemaakt.
(Ik heb uiteraard ook geknutseld met de set).
 
De ontwerpstudio is makkelijk in gebruik. Je pompt wat kraaltjes naar keuze in het slangetje en deze kun je 1 voor 1 in het sjabloon plaatsen. Zo kun je een gewenst figuurtje maken.
 
Mineez ontwerpstudio is een leuke knutselset voor alle creatieve meiden. Tip: Laat de hangertjes goed drogen, zeker 2 uur, voor een sterk resultaat. Dan kun je genieten van je zelf gemaakte hangers voor bijvoorbeeld aan een tas of je sleutels.

 
Categories:

1 opmerking:

  1. Super blog. Ik wilde deze heel graag voor Fenna aanschaffen. Dan wel de gewone maar goed dat komt op hetzelfde neer!

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!