maandag 11 november 2013

 
En daar zaten we dan de zondag na haar feestje, we hadden een hoop speelgoed gekocht voor Hayley, maar niet gedacht aan plek om alles op te bergen. Oeps. En dus zijn we na het ontbijten, spelen en douchen richting de Ikea gereden.

We wilden de kamer van Hayley graag anders indelen. Op zo'n manier dat ze een hoek heeft voor haar Playmobil. Vanwege Hayden wil ik dat niet beneden hebben staan. Hij zal binnen een korte periode gaan rondkruipen en dan wil ik geen klein prul op de grond hebben liggen. Hayley zal dus niet meer op de grond mogen spelen met haar speelgoed. Alleen op haar eigen tafel of de grote tafel en al het kleine spul apart. Daar gaan we aan werken, maar dat is een ander verhaal.

Bij de Ikea heb je LACK tafels. Je kent ze vast wel. Die tafeltjes van 5 euro. We namen er 6 mee en ook wat bakken om ander speelgoed in te doen.

Thuis heb ik de tafeltjes in elkaar gezet en een mooie hoek gemaakt voor haar Playmobil. Het ziet er ontzettend leuk en handig uit. Maar 4 tafeltjes waren genoeg. De andere 2 staan op de speelkamer van Hayden. Ontzettend handig die tafeltjes en absoluut niet duur.

 
We hebben haar meubeltjes wat geschoven en nu heeft ze een echte kleuterkamer. De poppenhoek heb ik weggehaald en op die plek heb ik haar bed gezet. Poppendingen zijn gewoon niet voor haar.
Om het keukentje meteen weg te doen vind ik weer zonde, dus die staat nog wel op haar kamer. Ze heeft nu genoeg ruimte voor al haar spulletjes. Ook voor de Lego Friends, waar ze nu ook dol op is sinds het bezoek aan Lego World.
 
Laat die Sint maar komen, want er is nu genoeg ruimte om nog meer speelgoed op te bergen ;). En de indeling is ook nog heel leuk geworden op deze manier.
 


Categories:

8 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een stoere grote meidenkamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heeft ze een ontzettend leuke kamer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dat er super leuk uit! :) Leuk hoe ze lekker kan spelen zo op haar kamer. En wat een slimme tip om die lack tafeltjes te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk geworden... en die tafeltjes zijn idd. heel handig....wij hebben de lack tafeltjes nog bekleed (het blad) met super leuk fleurig tafelzeil, vond het net wat prettiger qua schoonhouden en het blad blijft wat langer mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er hartstikke leuk uit en zo kan ze inderdaad lekker spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie kamer en een super goed idee van die tafeltjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. We zijn nu ook bezig met een meisjeskamer, zo leuk om te zien hoe iemand anders het heeft aangepakt. Ziet er zo ruim uit, mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!