zaterdag 19 oktober 2013

Na de succesvolle introductie van Blingles begin dit jaar, breidt BOTI het assortiment van deze creatieve speelgoedlijn voor meiden uit met de Bling Studio. Creatieve meiden ontwerpen met de Bling Studio de mooiste juweelpatronen. De Blingles creaties kleven eenvoudig aan ieder vlak oppervlakte en laten elk voorwerp glinsteren. Van de zonnebril tot de laptop en van de kledingkast tot het nachtlampje: alles straalt en fonkelt met Blingles.

Hayley is best een creatieve meid. Kleuren, tekenen, kleien en knutselen kan ze erg goed. Maar de Bling Studio was wel een uitdaging voor haar aangezien het geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar.

Ik heb de Bling Studio voor haar in elkaar gezet en heb haar voorgedaan hoe ze een figuurtje moest maken. Tot mijn grote verbazing was het voor haar geen probleem. Met haar neus diep gedoken in de diamantjes ging ze geconcentreerd aan het werk. Ik mocht dan ook niet teveel op haar vingers kijken, want anders zou het haar niet lukken. Ik maakte wat foto's van haar drukke bezigheid en liet haar verder met rust.

 
Hier boven zie je een aantal glinsterfiguren die we hebben gemaakt. Ik moest natuurlijk ook ermee aan de slag. Deze figuurtjes kun je plakken op allerlei vlakke ondergronden. En dat gaan Hayley en ik er ook mee doen.  In het filmpje hieronder zie je een aantal voorbeelden. Wij hebben het nog nergens op geplakt. We gaan namelijk een eindproduct maken van alle knutselpakketten die we hebben gekregen. Daarmee kunnen we namelijk een leuke prijs winnen. Dus daarover lees je binnenkort.
 
 
Bling Studio is een leuk en creatief product voor meiden vanaf 6 jaar. Maar als je een kleuter hebt die goed kan knutselen dan kun je er eerder mee aan de slag. En de Bling Studio is ook helemaal geschikt voor mama's ;).

 
 
Blinges Studio is sinds begin oktober verkrijgbaar in alle speelgoedwinkels voor €27,99.
Categories:

2 opmerkingen:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!