maandag 14 oktober 2013

Dit voorjaar introduceerde BOTI de Soft Spots. Deze snoezige puppies hebben allen een eigen identiteit en dragen een penning, met daarin een unieke, opbeurende boodschap. Kinderen kunnen deze berichtjes verzamelen en delen met hun vrienden. De Soft Spots vragen hiermee op een ongedwongen manier aandacht voor belangrijke thema's in het leven van jonge kinderen: liefde, respect, delen en vriendschap. Dit najaar verschijnen twee nieuwe Soft Spots producten waar kinderen veel speelplezier aan beleven en aan nieuwe serie puppies, waaronder een hele bijzondere variant met een siersteentje.

 
Vorige week ontvingen ik en Hayley een groot pakket. Vol verwachting opende we de doos en tot onze grote verbazing zat deze doos gevuld met producten van BOTI. De komende weken zal ik deze producten gaan reviewen/promoten op mijn site.

Het draagbare speelhuisje van Soft Spots viel meteen in de smaak. Maar dat was ook wel te verwachten. Als Hayley ergens van houdt zijn het speelgoeddiertjes. Zij is geen barbiemeisje of poppenmeisje. Nee, huisjes met diertjes dat is helemaal haar smaak. En de Soft Spots zijn allemaal  hondjes; haar lievelingsdier.

Dit draagbare speelgoedhuisje heeft een handvat, waardoor Hayley de set overal mee naartoe kan nemen. Bijvoorbeeld als ze een dagje naar opa en oma gaat. Het kleurige huisje en vooral de kleurige puppies, maken deze speelset erg leuk.

 De Soft Spots zijn vanaf dit najaar verkrijgbaar in de speelgoedwinkel. Er is ook een Soft Spots kennel en de puppies zijn per stuk te koop in een verrassingszakje.

Zijn ze niet schattig? Hayley is er heel blij. Zij zal deze verzameling vast willen uitbreiden.

 
Categories:

3 opmerkingen:

 1. Ziet er erg leuk uit. Ik denk dat Jaylen dat ook wel leuk vind alleen jammer dat het er gelijk zo vermeisjes uitziet. Paarse dakjes roze glijbanen. Hihi Zucht het leven van een jongens mama

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja begrijp wat je bedoelt. Ach wat maakt het uit. Hayden slaapt met een Minnie Mouse en knuffelt graag met Bambi. Uiteindelijk kiezen wij ervoor om ze 'jongensspullen' te geven. Als hij het leuk zou vinden om mee te spelen, why not?

   Verwijderen
 2. Klinkt leuk hoor. Kan me voorstellen dat Hayley dit erg leuk vindt om mee te spelen.

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!