woensdag 9 oktober 2013

 
Toen Hayley nog een baby was kocht ik veel speelgoed voor haar. Ik kon toen nog niet weten dat ze er amper naar omkeek. Eén keer kocht ik een ontzettend duur speelkleed. Ze vond het helemaal niks. Maar ook de babypiano en ander speelgoed vond ze niet boeiend. Het liefst speelde ze met knuffels, zoals ze nu nog steeds veel doet. Hayden is anders, hij is juist dol op speelgoed. Hij houdt van alles dat kraakt, muziek maakt en veel kleur heeft. Zijn kleurige babykamer is dus een goede keuze geweest.

Het is jammer dat ik het dure speelkleed niet meer heb, maar ik had nog wel een andere. Elke dag speelt hij op de grond of in de box. Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe hij ervan geniet. Hij trekt aan het speelgoed en slaat er tegen totdat er weer een muziekje komt.

Nu hij bijna 6 maanden oud is, wordt hij steeds actiever met spelen. Hayden is ook groot genoeg om niet meer in de kinderwagenbak te liggen, maar te zitten in de kinderwagen. Het leek mij dan ook leuk iets vrolijks voor op de wagen te kopen waar hij mee kan spelen. Via deze webshop (zij verkopen ook autostoelen, babykamers, kinderstoelen en kinderwagens) vond ik een ontzettend leuk ding van Tiny Love voor op de wagen.

 
Hij is er zo blij mee! De kleuren knallen er vanaf en alle dingetjes knisperen en rinkelen. Zodra wij een dagje de deur uitgaan, kan Hayden ook gewoon lekker spelen zoals hij graag doet. Geen verveling meer dus in de kinderwagen (al vindt hij om zich heen kijken en slapen ook erg leuk). Echt een aanrader voor op de kinderwagen!
 
Categories:

1 opmerking:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!