zondag 20 oktober 2013

 
Al 2,5 maand keken we er samen naar uit: De Woezel en Pip show hier in de schouwburg. Heel toevallig zag ik een tijdje geleden de advertentie. Ik had net mijn eerste salaris van mijn nieuwe baan en besloot met dat geld kaartjes te kopen voor de voorstelling. We zijn een groot fan van de twee hondjes hier in huis, zo heeft Hayden een hele Woezel en Pip slaapkamer. Dus de theatershow wilde ik echt niet missen. Met al die kleuren en knuffels, leek mij dat ook wel erg schattig om te zien.

Thuis heeft Hayley de DVD grijs gekeken van de theatershow en ik kreeg regelmatig de vraag of we er ook eens heen zullen gaan. Ik had geen idee. Je moet maar hopen dat zoiets in de buurt is. En gelukkig kwam de show vandaag naar Almere.
 
 
Om 13:00 uur begon de voorstelling. Aangezien ik er vroeg bij was met het kopen van kaarten zaten we bijna vooraan. Vol spanning zat Hayley in de zaal die langzaam vol liep met kinderen en hun ouders. Gelukkig ging het licht in de zaal wel uit toen het begon, dat was bij de Nijntje show niet zo en dat maakt het toch iets minder leuk. Met het licht uit in de zaal, ging alle aandacht helemaal naar het podium.

Het was ontzettend leuk alle poppenspelers/acteurs van de DVD in het echt te zien. Je ziet hoeveel tijd en energie in zo'n voorstelling wordt gestoken. Met veel lichteffecten en een kleurig decor was het 50 minuten lang genieten. Vooral toen de gordijnen opengingen en het liedje begon, begon Hayley te glimlachen en te stralen. En geloof me, ik genoot dan weer van haar blik, en pinkte een traantje weg. Even samen genieten als moeder en dochter.

Categories:

4 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Als je kindje plezier heeft is dat altijd mooi om te zien dat kan ik me helemaal voorstellen! IK ben blij voor jullie dat jullie het zo mooi vonden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Vrij prijzig vaak.... maar de moeite waard...zo zijn wij eens met haar naar Buurman en Buurman in het theater geweest toen ze 3 jaar oud was. En ze heeft het er nu nog steeds regelmatig over..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk zeg! Jammer genoeg vind ik Woezel en Pip op dit moment leuker dan mijn zoontje. Hopelijk komt dat nog ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!