donderdag 19 september 2013

Het is weer Disney donderdag en dus is het tijd voor een nieuwe win actie. Volgende week staat alweer de laatste win actie online van deze reeks. Dan geef ik geen DVD weg, maar een andere leuke Disney prijs!

Deze week maak je kans op de DVD Teen Beach Movie:

Teen Beach Movie
Geniet van een perfecte golf plezier in de zon, spetterend met spanning, verrassingen en opbloeiende romantiek. Surfers Brady (Ross Lynch) en McKenzie (Maia Mitchell) leiden een zorgeloos leventje. Maar dan komen ze door een monstergolf op magische wijze terecht ín de jaren zestig-film “West Side Story”, een klassieker over een strandfeest, waar elk moment een regelrechte strijd tussen bikers en surfers kan losbarsten. Daar, tussen al het gesurf, gezang en gedans, veranderen Brady en Mack per ongeluk de verhaallijn als de dromerige hoofdrolspelers voor hen vallen, en niet voor elkaar! Kunnen onze helden het plot weer op de rails krijgen, of zitten ze daar voor altijd vast? Teen Beach Movie stroomt over van de hilarische humor en energieke musicalnummers, en staat het hele jaar door garant voor een eindeloze zomer!
Wat moet je doen om deze film te winnen? Ook deze week niet veel. Plaats hieronder gewoon een reactie voor wie jij deze film wilt winnen.

Deze win actie is gesloten. Gefeliciteerd Latoya.
Categories:

3 opmerkingen:

 1. rebecca ter heijden19 september 2013 om 10:27

  Voor mijn tiener Damian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mijn dochter Ashley,lijkt me leuk om een keertje wat voor haar te winnen,is me nog nooit gelukt :) Groetjes Melissa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mijn dochter! Ookal vind ze andere disney films ook leuk.. deze vind ze net iets leuker aangezien ze 8 jaar is!

  Mer

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!