zondag 1 september 2013

Voor de make-over
We wonen nu al 2 jaar in ons huis in Almere Poort, maar nog steeds zijn we druk aan het klussen. Vooral het afgelopen jaar hebben we ontzettend veel gedaan. Voornamelijk op de eerste verdieping. Daar hebben we 2 kamers voor Hayden gemaakt en een nieuwe vloer gelegd. Ook zijn we kort geleden begonnen aan de gang.

Deze week was onze slaapkamer aan de beurt. Daar lag nog vloerbedekking en we wilden graag laminaat. Ook waren we uitgekeken op het behang. Vorige week kozen we een behangetje uit bij de Praxis (daar hebben ze naar mijn mening altijd leuk behang) en deze week kochten we de vloer.

Pablo heeft een paar avonden hard gewerkt. Zelfs toen ik gisteravond aan het werk was. Hij heeft de kinderen op tijd naar bed gebracht en heeft de helft van de vloer gelegd. Deze middag hebben we de vloer afgemaakt. Klaar is het nog niet helemaal. De slaapkamer kan nog wel wat leuke aankleding gebruiken, we moeten nog plinten leggen en op jacht gaan naar nieuwe gordijnen. Maar dat komt de komende week allemaal. Tot zover onze nieuwe slaapkamer, wat mij betreft een geslaagde make-over.

Het resultaat

Voor de make-over

Het resultaat
Categories:

9 opmerkingen:

 1. Mooi geworden zeg! En dat blogje vd gang had ik ook gemist, nu dus even bekeken en echt: wauw!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Druk aan de klus in huis hihi.... wel leuk om telkens wat aan te pakken..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een hele verandering! Vind het mooi geworden. Ik houd wel van zo'n rustige slaapkamer :-) Lekker fris! Daar ga je vast heerlijk slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geworden :) Voelt altijd fijn vind ik als je dingen kan afvinken :) Weltrusten ;) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi geworden, Elise. Goed dat jij en je man dit doen want erg gaat zoveel tijd en aandacht naar de kinderen dat soms weleens vergeten wordt dat er ook nog een papa en mama zijn die samen tijd, ruimte, privacy en natuurlijk ook wat romantiek nodig hebben :)

  www.onlinekinderspeelgoed.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hard gewerkt zeg! en ziet er leuk uit....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke make-over heb je in jullie slaapkamer gedaan zeg! Mocht je ooit nog eens een nieuw dekbedovertrek nodig hebben kijk dan eens op de website van Beddenboer.

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!