zondag 18 augustus 2013

 
De kleine kanjer is inmiddels 4 maanden en 4 dagen oud. Het gaat ontzettend goed. Zijn nek is sinds de aanschaf van de Delta Baby veel sterker geworden. Misschien omdat hij nu ook voldoende op zijn niet-voorkeurskant ligt. Met het resultaat dat zijn koppie stukken minder scheef is. Als je hem van voren ziet, zie je weer 2 oren zitten (zijn hoofd was zo scheef dat je maar 1 oor zag). Wij zijn tevreden en het consultatiebureau ook.

Van de week moest hij namelijk weer op controle. Hayden is weer gewogen en gemeten en ook heeft hij prikjes gehad. Gelukkig hoeft dat de komende 2 maanden niet meer. Hayley is de eerstvolgende die weer een prikje krijgt.

Hayden is de afgelopen maand weer lekker gegroeid. Hij weegt nu al 7670 gram en is 65,5 cm groot. Hij ligt qua groei behoorlijk boven gemiddeld, maar ach iedereen is anders toch? Hij eet lekker en is stukken minder hongerig en zo'n 2 maanden geleden. Zoveel minder dat we weer terug zijn gegaan naar Nutrilon Standaard en hij nu 4 flesjes op een dag drinkt. Daarnaast eet hij wel een heel potje fruit.

Al met al gaat het dus erg goed. Hij speelt veel, slaapt goed, eet goed. Hij is eindelijk een erg tevreden ventje. En dat doet ons allemaal erg goed. De avonden zijn ontspannen nu voor ons. 2 Maanden terug zaten we met een huilende baby op de bank elke avond. Maar nu ligt hij elke avond rond 19:30 uur op bed en dan slaapt hij tot ongeveer 06:30. Ik heb een blije baby en dus ben ik een hele blije mama!

6 opmerkingen:

 1. Klinkt prima!
  Toch al best vlot een mooi ritme eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het nu zo goed gaat! Jullie hebben je draai allemaal weer een beetje gevonden zo te lezen. Lieve foto zeg :-) Hayden groeit inderdaad lekker haha! Sam was met 11 maanden 8,5 kilo. Niet eens zo gek veel zwaarder dus. Wel een stuk langer overigens. Wel heerlijk zo'n klein beertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het gaat snel he, soms wou ik dat ik op de pauzeknop kon drukken..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super dat hij nu lekker tevrede is en goed in zijn vel zit!, liefs Tamara

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!