woensdag 26 juni 2013

Soms dan heb je van die dagen als gezin, je wilt iets doen, je wilt even de deur uit, maar hebt geen zin ontzettend veel geld uit te geven. Dan is de kinderboerderij het ideale uitje. Kippen en varkens zijn eigenlijk net zo leuk als zebra's en leeuwen in die dure verre dierentuin.

Deze week gingen we eens naar kinderboerderij De Stek. Niet ver rijden van ons huis, alleen waren we er nog nooit geweest. Hayley vond het fantastisch, want op deze kinderboerderij waren namelijk ook paarden. Ook liep er een haas, speenvarkens, kippen, kalkoenen, geiten en andere dieren.

Pablo en Hayley zijn echte dierenvrienden. Met gekochte zakjes voer gaven ze de dieren samen eten. Ik dook intussen weg voor de kippen en kalkoenen die langzaam mijn kant op liepen. Ik houd ook veel van dieren, maar alles met een snavel vind ik stiekem toch een beetje eng.

Maar mijn aanstellerij mocht de pret niet drukken. We hadden weer veel plezier. En dat op een kinderboerderij, zo dichtbij en helemaal gratis. Wat een plezier! En Hayden? Die sliep gewoon lekker door al het avontuur heen. Wel met een grote glimlach op zijn gezicht. Misschien genoot hij dan stiekem toch een beetje mee.


 
Categories:

6 opmerkingen:

 1. Een haas ? haha die mogen niet in gevangenschap leven. Je bedoelt een konijn een vlaamse reus!

  Heerlijk op de kinderboerderij genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was net een haas haha. Dan is het vast zo'n gemuteerd konijn, wat zijn die grooooot!

   Verwijderen
 2. Groot gelijk! Dierentuinen zijn duur, maar kan wel een keertje natuurlijk. Maar op de Kinderboerderij kun je ze nog van dichtbij zien, is ook wel leuk.

  Echt leuke foto's ook haha vooral die van Hayden zo mooie foto hoe die lacht in de Maxi Cosi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We gaan wel eens naar Dierentuin Emmen, een kostbaar dagje inclusief brandstof;)... en het gekke is dat ze de grote 'speeltuin' die midden in het park aanwezig is het leukste vindt...nou..die grote speeltuin hebben we hier ook om de hoek; Gratis! Pffff...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja zo,n dagje naar de kinderboerderij kan erg leuk zijn voor de kids...Het hoeft ook niet altijd veel geld te kosten om even iets leuks te doen. Jullie hebben lekker genoten en daar gaat het om. Heerlijke foto,s.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Kinderboerderijen zijn leuk..

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!