maandag 27 mei 2013

Ik dacht altijd een echte meisjes-mama te worden. Met Hayley is altijd volop tutten: verkleden, opmaken en nageltjes lakken.
Met 2 dochters zag ik dat ook altijd wel zitten. Maar toen kregen we dus een zoon! En om met hem nou nagels te gaan lakken?

Het was in het begin ook wel even wennen hoor een jongen, tenminste het idee. Maar nu ik niet beter weet, vind ik mezelf geen meisjes-mama meer, ik ben net zo goed een jongens-mama. Over een aantal jaren sta ik vast te voetballen met hem op het veld. Het beste van 2 werelden!

En wat ben ik trots op Hayley! Ze is ontzettend lief voor Hayden. Hoe jaloers en vervelend ze de eerste week was, ze is nu veranderd in een lieve grote zus voor Hayden. Ze wilt constant helpen. We doen Hayden samen in bad, zij gooit iedere vieze luier weg en van de week mocht ze hem van mij even een flesje geven. O wat was ze trots.
 Te lang moest het niet duren, maar die paar minuutjes was het toch wel leuk om te doen. Hayden keek ondertussen geboeid naar zijn grote zus. Hij kon zijn oogjes niet van haar af houden.

Elke dag leg ik Hayden een half uurtje op een kleedje op de grond. Dan leg ik hem op zijn buik zodat hij zijn nekspieren kan trainen. Zodra dat moment aanbreekt, stopt Hayley maar al haar bezigheden. De babyknuffels worden bij elkaar geraapt en voor Hayden zijn neus gehouden. Ze wilt zo graag met hem spelen. Echt spelen kan hij nog niet, maar Hayley geeft niet op. Zij geniet van dat moment en mama helemaal!

Broer en zus momentjes!:

 
 
 
Categories: ,

6 opmerkingen:

  1. Wat een superlieve foto's, en wat een prachtige kinderen heb je. Zo lief samen en voor elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn ze leuk samen! Echt een plaatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lief stel! Heerlijk dat het goed gaat met je twee kinders zo samen. Lief dat Hayley zo graag met Hayden wil spelen.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!