maandag 5 november 2012

Gisteren was het zondag en dat is de enige dag dat Pablo vrij is in de week. We willen dan ook het uiterste uit zo'n dagje halen en gezellig samen zijn. Sommige zondagen hangen we thuis en klussen we wat en andere dagen gaan we lekker op pad.

Zo kwam Pablo gisteren met het idee naar de Kemphaan te gaan. Een ontzettend leuk stadslandgoed in Almere. Hayley en ik waren al vroeg wakker, dus Pablo kwam ook op tijd zijn bed uit. En zo gingen we aan het begin van de middag al de deur uit.

Ik hoopte buiten in het bos te kunnen wandelen, maar het was echt te koud. Gelukkig hebben ze ook een binnen gedeelte. Daar is het lekker warm en groeien tropische planten en kun je allerlei verschillende dieren bekijken waaronder schildpadden, leguanen en vissen met tanden.


Nadat we een rondje hadden gelopen en alle diertjes aandachtig hadden bekeken, hebben we even rustig gezeten. We dronken warme chocomelk en aten een lekker koekje zoals je ziet op de foto :).


Halverwege de middag kreeg bijna heel Almere het idee om naar de Kemphaan te gaan en dus zijn we weggegaan. Zo zwanger als ik ben, had ik de hele week al trek in bitterballen en kaasstengels met zoet zure saus en die moesten persé gisteren gegeten worden. We zijn dus met z'n drietjes nog een uurtje bij de Boathouse gaan zitten. De kaarsjes stonden aan, het was er lekker donker, warm en knus.
Heerlijk om ergens wat te drinken als het zo koud is en de donkere dagen komen eraan. We doen dat ook niet zo heel vaak dus ik genoot ervan.
Pablo en ik kletsten gezellig bij terwijl Hayley My Little Pony keek met een warme sjaal over zich heen op de bank.

Ik genoot van ons dagje gistermiddag. Gelukkig is Pablo volgend weekend het hele weekend vrij in verband met de verjaardag van Hayley. Ik heb er nu al zin in!
Categories: ,

3 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke Zondagmiddag hebben jullie gehad, superleuke foto's!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is zeker een heerlijke zondag geweest, wat een geweldige foto die laatste hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een heerlijke dag! En volgend weekend alweer de verjaardag van de grote meid. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!