maandag 18 juni 2012

De tuin is zo goed als af, dus hop we moeten gaan klussen op zolder. We wonen hier inmiddels al een jaar, hebben een huis met 3 verdiepingen, maar gebruiken er maar 2. Dat is natuurlijk zonde. Aan die zolder moet echt wat worden gedaan.

We nemen wel de tijd hiervoor. Gewoon ieder weekend wat doen en dan zien we wel wanneer het af is. Ik ga namelijk niet in m'n eentje klussen en Pablo werkt gewoon 6 dagen in de week. We kunnen ervoor kiezen het te laten doen, maar dat kost geld. Het zelf doen is natuurlijk stukken goedkoper.

De zolder is door de woningbouw achtergelaten als 1 grote loze ruimte. Er zit geen plafond in, onafgewerkte muren en de ruimte heeft 2 deuren, maar geen muur ertussen. Toen we het huis eenmaal toegewezen kregen waren we natuurlijk ontzettend blij, maar deze oplevering van de zolder (wat overigens de hele straat heeft) is natuurlijk nogal onlogisch.

Maargoed dan maar zelf aan de slag! Pablo heeft een begin gemaakt van de muur en zo ontstaan er dus 2 ruime kamers. De grootste kamer wordt een kantoor en de andere kamer een wasruimte. In de toekomst zal de grote kamer een kinderkamer worden. Maar dat pas als Hayley een jaar of 6 is.


Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan worden. En ik zal heel blij zijn als die zolder dan eindelijk af is! We hebben in ieder geval genoeg te doen de komende maanden.
Categories: ,

1 opmerking:

  1. Vervelend dat het zo is achtergelaten en opgeleverd is, maar aangezien er geen spoed achter zit bij jullie wel lekker om zo alles in te delen hoe je zelf wil. Klus ze! Het wordt vast supermooi! Wij hebben ook een zolder en daar ben ik toch wel heel blij mee :-)

    Xxx Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!