vrijdag 29 juni 2012


Wat een gek weertje: bewolkt, benauwd en zonnig. Geen weer voor een badje, maar ook geen weer om de hele dag binnen te zitten. Vandaag zijn we weer even naar het Cascade park hier om de hoek geweest.
Heerlijk om te wonen naast een park, maar er moet nog veel aan gebeuren, logisch in een nieuwbouwwijk al zie ik het graag wat sneller gaan allemaal. 

Helaas nog geen speeltuintje in het park of een kinderboerderij. Zelfs geen bomen of bloemen, maar wel genoeg ruimte om te hollen voor een peuter en hond die barsten van de energie. 9 opmerkingen:

 1. Wat een lieve foto's.... Lekker even uitwaaien...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi wat is ze toch groot! Die 2e foto pff lijkt wel een kindje van de basisschool haha. En op de laatste lijkt ze zooo op jou!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, maar ze is ook zo groot al!! ze heeft een enorme groeispurt gehad. we zijn inmiddels bij maat 98/104 aangekomen.

   Verwijderen
 3. Heerlijk om zo even uit te razen en buiten te zijn! Superleuke foto's weer!

  Xxx Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke fotos en je hebt een leuke site :D ga je even toevoegen aan me reader hoor :D

  groetjes rach

  BeantwoordenVerwijderen
 5. als ik het goed lees woon je in Almere Poort. Ik zelf werk bij kindercentrumAlmere,ook in Poort. Het kindercentrum is in boerderijstijl met dieren en al, stukje verderop is ook een weide met 2 paardjes. dat is vrijgesteld om te kijken ;-) Toch een heel klein stukje 'kinderboerderij' in poort.
  leuke blog! lees met veel plezier :-)
  heb zelf een dochter van bijna 2, lekker herkenbaar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He ja klopt! :) wonen hier net een jaartje en hebben het naar onze zin. De paardjes kennen we uiteraard en we gaan zo nu en dan erheen om te aaien en te kijken. dank je wel voor je reactie!

   Verwijderen
 6. Wat een geweldige foto's. Heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!